Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ...

Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΝΕΩΝ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! Πριν από μερικές εβδομάδες μια μικρή ομάδα Ελληνοψυχων Νέων Ακτιβιστών του Διαδικτύου, ...

Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΝΕΩΝ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Πριν από μερικές εβδομάδες μια μικρή ομάδα Ελληνοψυχων Νέων Ακτιβιστών του Διαδικτύου, ανακάλυψε σε ένα πακέτο δημητριακών της εταιρίας NESTLE, ως δώρο, ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου σε μορφή CD-ROM, που έκανε λόγο για «Μακεδονική» γλώσσα! Αμέσως, η ομάδα αυτή, διέδωσε το γεγονός σε διάφορες ιστοσελίδες, αλλά και με διάφορα SMS, μέσω κινητών τηλεφώνων! Το αποτέλεσμα ήταν να κατακλυστεί το τηλεφωνικό κέντρο της NESTLE από εκατοντάδες τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας, στα οποία οι ακτιβιστές αυτοί, απειλούσαν ξεκάθαρα την εταιρία με Μποϊκοτάζ! Σε αυτή την περίπτωση η εταιρία, μετά το πρώτο σοκ που υπέστη, αποφάσισε να αντιδράσει! Αρχικά ζήτησε προφορικά συγγνώμη από τους Ελληνοψυχους Νέους ακτιβιστές και στην συνέχεια, πριν μερικές ημέρες, τους έστειλε την κατωτέρω απάντηση:

Αγαπητέ Κύριε …………….
Σε συνέχεια της πρόσφατης επικοινωνίας μας κατά την οποία θίξατε το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με το παιχνίδι ποδοσφαίρου CD ROM που προσφέρουμε στα προϊόντα μας, θα θέλαμε να σημειώσετε ότι:

1. Επρόκειτο περί λάθους του κατασκευαστή του CD ROM και σε καμία περίπτωση η εταιρία μας και βέβαια εγώ προσωπικά δεν ενστερνιζόμαστε την ύπαρξη «Μακεδονικης» γλώσσας.
2. Η εταιρία μας αμέσως μόλις αντιλήφθη το λάθος αυτό, διαμαρτυρήθηκε μέσω των Κεντρικών της γραφείων στην Ελβετία, στον κατασκευαστή.
3. Απαίτησε την εκ νέου παραγωγή διορθωμένων CD ROM τα οποία με χαρά σας αποστέλλουμε χωρίς κάποιο κόστος φυσικά για εσάς .

Ειλικρινά νοιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη γιατί ένα καθαρά τεχνικό λάθος έθιξε τα πατριωτικά αισθήματα όλων μας. Παρακαλώ δηχθείτε αυτήν την συγγνώμη μας όπως και την διαβεβαίωση ότι θα φροντίσουμε ώστε τέτοια λάθη να μην επαναληφτούν στο μέλλον. Ελπίζοντας στην κατανόηση σας,

Με τιμή, Νίκος Μιχαλόπουλος
Διευθυντής Μάρκετινγκ
Ελλάδα, Κύπρος, Βαλκάνια.

Μεχρι και τα κεντρικά της πολυεθνικής κινητοποίησεο Έλληνας αντιπρόσωπος κι αυτό συμβαίνει όταν υπάρχει όρεξη, δράση και ενημέρωση. Ο Αγώνας των Ελληνοψυχων Νέων για την σωτηρία της Μακεδονίας μας συνεχίζεται και είναι πολυμέτωπος και πολυεπίπεδος! Δεν σκοπεύουμε τίποτε να το αφήσουμε να πάει στο "ντούκου"! Θα αγωνιστούμε και μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος μας όταν χρειαστεί για την προάσπιση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας! Γιατί τελικά το αίμα που έχυσαν οι Έλληνες για την Μακεδονία μας δεν είναι νερό στον μύλο της Νέας Τάξης και η Εθνική Μνήμη δεν είναι ένα σκουπιδόχαρτο προς διαπραγμάτευση στα χέρια των καρεκλοκένταυρων του ΥΠ.ΕΞ. που πληρώνοναι για να μην κάνουν την δουλειάτους και γιααυτό αναγκαζόμαστε να κινητοποιηθούμε. Αυτά για την ώρα… Τα λέμε επάνω την Κυριακή…!!!

5 σχόλια

  1. ψεματα λετε.αυτυο που εγινε ειναι οτι οι ελληνοψυχοι στειλανε γραμμα στην εταιρια και μετα τους ετσιλαν το γραμμα που εχετε βαλλει.αν δεν εστελνα γραμμα λογικο ειναι και η ετσιρια να μην ηξερε που θα στειελει το γραμμα.

    ενας ελληνοψυχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως μπορείς να μας πεις ποιο είναι το ψέμμα; μεγάλη περιέργεια έχω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ..."ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ" ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΑΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ....ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΝΕΩΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΩΝ ΑΝΗΚΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ, ΠΗΡΑ ΑΠΛΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΕΙΠΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΩ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ....ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??? ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΣΥΧΝΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ "ΑΝΩΝΥΜΕ" ΠΑΨΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΓΕΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ... Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΣΩΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ....Ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι μπραβο παλικαρια!Οταν οσοι ενδιαφερομαστε γι'αυτο τον τοπο ειμαστε ενωμενοι,τοτε δεν εχουμε τιποτα να φοβομαστε,ουτε νεστλε ουτε...μελιτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άφερημ μπρε, πάντα τέτοια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.