Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ...

Και ο Πάκης προωθεί... δημοκρατικά τις διακρίσεις κατά των χριστιανών! Δεκαπέντε χρόνια έκαναν τα φερέφωνα του προξενείου και της Άγκυρας στ...



Και ο Πάκης προωθεί... δημοκρατικά τις διακρίσεις κατά των χριστιανών!

Δεκαπέντε χρόνια έκαναν τα φερέφωνα του προξενείου και της Άγκυρας στη Θράκη ΜΑΣ, μετά το κάλεσμα του Σαδίκ απο τον Αλλάχ, να σηκώσουν κεφάλι. Και πάλι όμως οι λάθος κινήσεις των ελληνικών αρχών και του Υπουργείου Εξωτερικών, άφησαν κενό έτσι ώστε να δημιουργήσουν και πάλι μαγιά ώστε να ανακινήσουν θέμα αναγνώρισης “εθνικής μειονότητας”! Όλες οι προκλητικές κινήσεις της τουρκικής προπαγάνδας εντός μάλιστα ελληνικού εδάφους, οδηγούν σε ένα και μόνο συμπέρασμα. Το οποίο μάλιστα αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο. Την δημιουργία νέων μειονοτικών κομμάτων, τα οποία θα ελέγχονται εξ ολοκλήρου απο το προξενείο (δηλαδή απο την Άγκυρα) και θα καταφέρουν μακροπρόθεσμα να εκλέγουν μουσουλμάνους βουλευτές που θα προωθούν τις απαιτήσεις της Τουρκίας. Για να δείτε τι ακριβώς συμβαίνει, διαβάστε τι γράφτηκε στην τουρκόφωνη εφημερίδα “Τζουμχουριέτ”:

“Η "τουρκική μειονότητα" έζησε μια έντονη προεκλογική περίοδο πριν από τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου.
Όμως μετά από τις εκλογές στην πλευρά των "συμβουλευτικών", οι οποίες πριν τις εκλογές δημιουργούσαν μεγάλη φασαρία, επικρατεί μια περίεργη ησυχία σαν να είναι πλέον όλοι ευτυχισμένοι.
Και όμως στην ουσία τώρα έχει ξεκινήσει η περίοδος, στην οποία πρέπει να αξιολογηθούν αυτά που συνέβησαν προεκλογικά.
Γιατί στην προεκλογική περίοδο σημειώθηκαν τέτοια πράγματα, εφαρμόστηκαν τέτοια σενάρια, τα οποία πρέπει να συζητηθούν τώρα. Διαφορετικά αλίμονο στη μειονότητα.
Βλέπουμε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου για κάποιους αποτελεί "επιτυχία" ενώ για κάποιους άλλους "απογοήτευση". Το θέμα αυτό δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Αλλά εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι αυτές οι εκλογές βοήθησαν να κατανοηθεί καλύτερα η συμπεριφορά κάποιων φορέων που σχετίζονται με τη μειονότητα, όπως επίσης και οι ρόλοι τους μέσα σε αυτήν.
Ένας από τους συγκεκριμένους φορείς είναι το κόμμα "Φιλία Ισότητα και Ειρήνη" (DEP), το οποίο εμφανίζεται μόνο στις προεκλογικές περιόδους.
Η θέση του συγκεκριμένου κόμματος, όπως επίσης και του κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο οποίος μέχρι την προεκλογική περίοδο ήταν αρχηγός του κόμματος και σήμερα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, είναι πολύ μακριά από τους στόχους και σκοπούς που έθεσε ο μακαρίτης Σαδίκ Αχμέτ. Δημιουργεί την εντύπωση ότι είναι σε μια άλλη αναζήτηση.
Εάν έχετε προσέξει το DEP, μετά από το θάνατο του Σαδίκ Αχμέτ στις εκλογές είναι με το πλευρό του ΠΑΣΟΚ, είτε αυτές λέγονται δημοτικές είτε βουλευτικές εκλογές.
Ίσως θα μπορούσε να δικαιολογηθεί υπό κάποιες συνθήκες η παρουσία του DEP δίπλα από ένα κόμμα για μια συγκεκριμένη περίοδο. Τελικά, οι ηγέτες του κόμματος έχοντας υπόψη τους "τα ψηλά συμφέροντα" της μειονότητας έχουν αποφασίσει ότι το DEP πρέπει να είναι κοντά σε αυτό το κόμμα. Είναι δικαίωμά τους.
Αλλά δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η πολύχρονη "συνεργασία" του DEP με το ΠΑΣΟΚ, η οποία συνεχίστηκε κάτω από κάθε συνθήκες, ακόμα και την περίοδο που το ΠΑΣΟΚ ήταν στην αντιπολίτευση ή βρισκόταν σε φάση διάλυσης, χωρίς να υπολογίζονται οι αρνητικές συνέπειες που μπορεί να έχει από πλευράς της μειονότητας μια τέτοια στήριξη.
Το DEP, το οποίο ιδρύθηκε με συγκεκριμένους σκοπούς και αντλεί τις πηγές του από τη μειονότητα, δεν έχει το δικαίωμα να συμπεριφέρεται σαν υποκατάστημα ενός ελληνικού πολιτικού κόμματος,.
Δεν πρέπει να παραβλέπει κανείς ότι μια τέτοια στάση απομακρύνει το DEP από τους ιδρυτικούς σκοπούς και προλειαίνει το έδαφος για ανεπανόρθωτες πληγές μέσα στην "τουρκική μειονότητα".
Γιατί ένα συγκεκριμένο κομμάτι της μειονότητας στηρίζει κάποιο κόμμα μόνο και μόνο επειδή το DEP είναι εκεί. Η κατάσταση αυτή όχι μόνο επηρεάζει αρνητικά τις πολιτικές ισορροπίες μέσα στη μειονότητα, δημιουργεί μια αρνητική ατμόσφαιρα εις βάρος των υπόλοιπων μειονοτικών πολιτικών, οι οποίοι σκέφτονται διαφορετικά από τα στελέχη του DEP.
Αυτή είναι μια μεγάλη αδικία, η οποία πρέπει να σταματήσει άμεσα, τόσο για τη νέα γενιά πολιτικών μας όσο και για όλη την μειονότητα.
Τα στελέχη και τα μέλη του DEP πρέπει πλέον να δώσουν ένα τέλος σε αυτή την αδικία και να φέρουν το κόμμα σε μια ουδέτερη γραμμή ιδιαίτερα μέσα στη μειονότητα. Διαφορετικά μένει μόνο μια λύση να ιδρυθεί ένα νέο μειονοτικό κόμμα με σκοπό να υπάρχει μια πολιτική ισορροπία.
Και μάλιστα για να μην υπάρχει αδικία πρέπει να ιδρυθεί όχι μόνο ένα μειονοτικό κόμμα αλλά όσα είναι και τα ελληνικά κόμματα. Γιατί σε περίπτωση που το νέο κόμμα το οποίο θα ιδρυθεί πάει με έναν άλλο κόμμα, όπως στην περίπτωση του DEP, με σκοπό να μην βρεθούν σε μια άδικη θέση τα άλλα μικρά κόμματα πρέπει και σε αυτά να δοθεί η ευκαιρία ώστε να έχουν "υποστηρίγματα" μέσα στη μειονότητα.
Και όταν θα ιδρυθούν αυτά τα κόμματα μην βγει κανένας και να πει "κάνετε διχασμούς". Γιατί όλοι ξέρουν ότι αυτή τη στιγμή το DEP και όλοι οι άλλοι που σωπαίνουν απέναντι σε αυτή την κατάσταση, οι οποίοι μπαλώνοντας ανεύθυνα ένα σημαντικό κομμάτι της μειονότητας σε ένα ελληνικό πολιτικό κόμμα, κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά στην κοινωνία”!

Και όταν οι δάχτυλοι της Άγκυρας στη Θράκη ΜΑΣ επιχειρούν να δημιουργήσουν σοβαρότατο εθνικό πρόβλημα στην Ελλάδα, με επεκτάσεις που δεν μπορούμε να φανταστούμε σήμερα, η “δεξιά” κυβέρνηση Καραμανλή προωθεί αντισυνταγματικά νομοσχέδια, με τα οποία προωθεί τις διακρίσεις μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών με την περιβόητη ποσόστωση του 0,5% στις προσλήψεις στον Δημόσιο τομέα! Και όταν λέμε στον Δημόσιο τομέα περιλαμβάνονται και η Αστυνομία και οι Ένοπλες Δυνάμεις!
Δ.Μ.

2 σχόλια

  1. ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΣΧΑΚΗ
    ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΣΟΥ
    ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ
    [ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝΕ]]
    ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα τα αστερια δεν τα πηρε για το λαο.Για παρτι του τα πηρε.
    Μην τον ανχωνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.