Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΥΦΛΗ, ΚΟΥΦΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΗ…

Ακόμη και για ζητήματα Εθνικής και Κρατικής Ασφάλειας, προκύπτει σοβαρό πρόβλημα με την απονομή Δικαιοσύνης… Δυο περισ τατικά, το ένα χ...

Ακόμη και για ζητήματα Εθνικής και Κρατικής Ασφάλειας, προκύπτει σοβαρό πρόβλημα με την απονομή Δικαιοσύνης…

Δυο περιστατικά, το ένα χειρότερο από το άλλο καταθέτουμε σήμερα, όχι περιμένοντας από κάποιον αρμόδιο να ιδρώσει το αυτί του, αλλά κυρίως για να συνειδητοποιήσουν οι αναγνώστες του «ΣΤΟΧΟΥ» και οι επισκέπτες του stoxos.gr τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στο Κράτος αδικίας που έχει δημιουργηθεί από την ανεξέλεγκτη δράση και προπαγάνδα «γνωστότατων κύκλων». Τα περιστατικά δεν είναι δημοσιευμένα κάπου αλλού και αποτελούν αποκλειστική και εσωτερική ενημέρωση του «ΣΤΟΧΟΥ» που έχει μάτια και αυτιά όπου μπορείτε να φανταστείτε…

Περιστατικό Πρώτο…

Μετανάστης από το Μπαγκλαντές (που ας δεχτούμε πως είχε έρθει με νόμιμο τρόπο και νόμιμα διαμένει στην Πατρίδα μας, αν και πολύ αμφιβάλουμε) δούλευε (με πολιτική απόφαση) ως διερμηνέας για την ΕΛ.ΑΣ κυρίως στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής. Ο κύριος αυτός πληρωνόταν από το "ελληνικό" δημόσιο εισπράττοντας περίπου 1800-2000 Ευρώ μηνιαίως για τις υπηρεσίες του. Τι έκανε λοιπόν αυτός ο κύριος; Αφού κατάλαβε τα χάλια του Ελληνικού Δημοσίου αλώνιζε στα αρχεία και στα διάφορα γραφεία με την ησυχία του αποσπώντας ενίοτε και κάποιο εγγραφάκι, καμιά σφραγιδούλα και στο γραφείο που διατηρούσε στο κέντρο της Αθήνας επιδιδόταν στην πλαστογραγία και διάφορες άλλες παράνομες πράξεις βοηθώντας τους κακόμοιρους τους λαθρομεταναστούληδες συμπατριώτες του (κατά κανόνα). Ευτυχώς μια υπηρεσία της εν λόγω Διευθύνσεως, το Τμήμα Συντονισμού δούλεψε, συνέλαβε τον πλαστογράφο μπαγκλαντεσιανό και παρέπεμψε τον κύριο στη Δικαιοσύνη(;). Αποτέλεσμα; Ελεύθερος ο κύριος με περιοριστικούς όρους. Είπατε τίποτα; Έλεος πια με την ατιμωρησία έλεος!
Υ.Γ.1 Ποιος-οι είχαν δώσει τέτοιο "αέρα" να μπαινοβγαίνει ο διερμηνέας στα γραφεία της Υπηρεσίας; Αληθεύει ότι λόγω. ελλείψεως προσωπικού τον αφήνανε να ψάχνει μόνος του;
Υ.Γ.2 Αληθεύει πως εκκρεμεί έρευνα και για άλλους διερμηνείς;

Περιστατικό δεύτερο…

Όπως είχαμε αποκαλύψει στις 21 Αυγούστου στο stoxos.gr και δημοσιεύσαμε στον «ΣΤΟΧΟ» της 23ης Αυγούστου, (http://www.stoxos.gr/2007/08/blog-post_21.html) άνδρες της Ασφάλειας Χανίων συνέλαβαν έξω από μεγάλο supermarket των Χανίων, άνδρα ο οποίος με το αυτοκίνητο του κρατούσε τσίλιες σε τετραμελή ομάδα η οποία είχε αποσπάσει το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο του συλληφθέντα. Οι τέσσερις μπουκαδόροι κατάφεραν να ξεφύγουν παρά την καταδίωξη τους από τον έναν άνδρα της Ασφάλειας, αφού ο άλλος φυλούσε τον ήδη συλληφθέντα. Όταν τον οδήγησαν τελικά στο τμήμα Ασφαλείας Χανίων, αποκαλύφθηκε πως πρόκειται για ένα από τα ηγετικά στελέχη της κατάληψης “rosa neraτων Αντιεξουσιαστών στα Χανιά. Του θέματος επιλήφθηκε η Κρατική Ασφάλεια και ο συλληφθείς παραδόθηκε στην διακαιοσύνη… Αποτέλεσμα; Έξι μήνες με αναστολή και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ…

Εν τω μεταξύ…

Προκλητική η αδιαφορία των “ευαίσθητων” δημοσιογράφων και λοιπών προοδευτικών για την πορεία της υγείας του Αστυνομικού που είχε δεχτεί την δολοφονική επίθεση των άπλυτων, κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Γήπεδο του Ελληνικού. Για μήνες ταλαιπωρείται ο Αστυνομικός -που για τους ρεζίληδες δεν του αναγνωρίζεται ούτε το δικαίωμα στη ζωή! Και είναι τόσο σοβαρά τα χτυπήματα που δέχτηκε από τους αλήτες των Εξαρχείων (“παιδιά” τα λένε οι ξεφτισλισμένοι), που κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης Ασθενών (με τραχειοτομή) στο Ισραήλ.
Αναχώρησε την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου από την Ελευσίνα με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας για να φτάσει στην Ιερουσαλήμ. Ο τραυματίας αστυνομικός συνοδευόταν από Αξιωματικό της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και τους γονείς του, οι οποίοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο εκτιμώμενος χρόνος παραμονής του νοσηλευομένου στο Κέντρο Αποκατάστασης εκτιμάται από τρείς έως έξι μήνες. Παρά τρίχα γλίτωσε την ζωή του ο άτυχος Αστυνομικός, που τον έχουν αφήσει έρμεο στις δολοφονικές διαθέσεις των αναρχικών οι πολιτικοί του προϊστάμενοι και οι συνδικαλιστάδες (όπως βέβαια και τους συναδέλφους του). Και αυτά τα δολοφονικά στοιχεία, που κατέστρεψαν το μέλλον του νέου αυτού Αστυνομικού, κυκλοφορούν ΕΛΕΥΘΕΡΑ, καθώς κανείς δεν τολμάει να τους σπάσει τα κόκαλα! Σύμφωνα με πηγές του «ΣΤΟΧΟΥ» η Αστυνομία γνωρίζει πιά ομάδα ήταν αυτή που εκτέλεσε και οργάνωσε την επίθεση, αλλά το νομοθετικό πλαίσιο και η λειτουργία της δικαιοσύνης, που την έχουν πια πάρει χαμπάρι οι Αστυνομικοί, τους κρατάει τα χέρια δεμένα…


9 σχόλια

  1. ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΣΟΚΑΡΑΤΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΙ ΒΛΕΠ[ΟΥΝΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ
    ΚΥΡΙΟΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ??
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ????
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ [[ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ]]
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΜΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
    Ο ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στο στόχο. Συνεχίστε να μας δίνετε ειδήσεις που επιμελώς τις κρύβουν τα μεγάλα "αντικειμενικά¨κανάλια. Είμαστε μαζί σας. ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι βέβαιο ότι οι αλλοδαπές καθαρίστριες ξέρουν να διαβάζουν ελληνικά; Όμως, γιατί παίρνουν ξένες και όχι Ελληνίδες; Δεν είναι θέμα κόστους, διότι είναι ακριβώς το ίδιο. Άλλωστε, περί Δ.Υ. μιλάμε. Μήπως δεν βρίσκονται Ελληνίδες, ή δεν είναι αρκετές; Μήπως οι Ελληνίδες δεν πάνε πια για καθαρίστριες, όπως και οι Έλληνες δεν πάνε να δουλέψουν στα χωράφια; Με θλίψη μου σας τα λέω αυτά, διότι έχω ιδίαν πείρα του πράγματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. aftos o aftias re paidia eipe oti h lish gia to asfalistik einai na stamatisoume na agorazoume opla.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καμαρώστε κράτος-δουλέμπορο, το οποίο φιλοδοξεί να γίνει μέλος της ΕΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδί μου, θερποπύλες, πώς αποφασίζεις χωρίς την έγκισή μου; Με ρώτησες αν τους θέλω; Εδώ κάτω έχουμε αυστηρούς νόμους εισόδου. Δεν είμαστε Ελλαδιστάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι απορίας άξιον το πόσοι έλληνες συμφωνούν σε όλα τα βασικά εθνικά προβλήματα ενώ μεταξύ τους συνεχίζουν να είναι διασπασμένοι και τα προβλήματα εξακολουθούν να διαιωνίζονται.
    Αυτό έχουμε κατά νου όλοι εμείς του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" και απορούμε γιατί δε συσπειρώνεστε στις γραμμές μας για να πολεμήσουμε δυνατότερα και πιό αποτελεσματικά τους εχθρούς της Πατρίδος.
    Η φωτινή προσωπικότητα του Αρχηγού ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ είναι συνενωτική και οι αγώνες του είναι εγγύηση για ένα θετικό αποτέλεσμα.
    Αντι να κάθεστε και να κλαψουρίζετε εδωμέσα είναι καλύτερα να ενταχθείτε σε μία δύναμη που μάχεται 30 σχεδόν χρόνια για την Φυλή και την Πατρίδα!
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι απορίας άξιον το πόσοι έλληνες συμφωνούν σε όλα τα βασικά εθνικά προβλήματα ενώ μεταξύ τους συνεχίζουν να είναι διασπασμένοι και τα προβλήματα εξακολουθούν να διαιωνίζονται.
    Αυτό έχουμε κατά νου όλοι εμείς του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" και απορούμε γιατί δε συσπειρώνεστε στις γραμμές μας για να πολεμήσουμε δυνατότερα και πιό αποτελεσματικά τους εχθρούς της Πατρίδος.
    Η φωτινή προσωπικότητα του Αρχηγού ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ είναι συνενωτική και οι αγώνες του είναι εγγύηση για ένα θετικό αποτέλεσμα.
    Αντι να κάθεστε και να κλαψουρίζετε εδωμέσα είναι καλύτερα να ενταχθείτε σε μία δύναμη που μάχεται 30 σχεδόν χρόνια για την Φυλή και την Πατρίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.