Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ Η εκτελεστική ψυχραιμία των δραστών του εμπρησμού στον Υμηττό, έτσι όπως καταγράφηκε από κάμερα και δημοσιοποιήθηκε στον Ελλην...


ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ

Η εκτελεστική ψυχραιμία των δραστών του εμπρησμού στον Υμηττό, έτσι όπως καταγράφηκε από κάμερα και δημοσιοποιήθηκε στον Ελληνικό λαό, καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το οργανωμένο σχέδιο πυρπόλησης της Ελλάδας, και το οποίο δικαίως χαρακτηρίσαμε από εχθές ως <<ΣΧΕΔΙΟ ΙΜΠΡΑΗΜ>>.
Όμως το ντοκουμέντο αυτό δεν είναι το μοναδικό στοιχείο. Συνοδεύεται απο την εύρεση δεκάδων εμπρηστικών μηχανισμών αναφλεγμένων ή όχι, σε ΟΛΑ τα σημεία της πατρίδας μας.
Συνοδεύεται κυρίως από ένα επιτελικό πλάνο δράσης που ίσως πιστοποιεί την εμπλοκή στελεχών ξένων υπηρεσιών.
Εκτός από τις παραπλανητικές πληροφορίες (τον χορό των οποίων άνοιξαν από την ιστοσελιδα τους αντιεξουσιαστές), διαδικτυακές ή τηλεφωνικές σε αρμόδιες υπηρεσίες, ιδιαίτερης προσοχής χρήζει η αλυσιδωτή ανάφλεξη περιοχών σε χρονικό συντονισμό με την μετακίνηση πυροσβεστικών δυνάμεων.
Με ιδιαίτερο όμως δέος, θα πρέπει να σταθούμε στους επιλεγμένους στόχους της Μεγαλόπολης και του Αλιβερίου, ενεργειακών εθνικών κέντρων, καθώς και στην ανεπιτυχή προσπάθεια πυρπόλησης των διυλιστήριων της Ελευσίνας λίγες ώρες μετά την επίθεση σε Ηλεία και Λακωνία. Σημειώνουμε ότι σε όλες τις πληγείσες περιοχές, ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται με κάθε τρόπο και μέσο, με ηρωϊσμό και αυτοθυσία, αρνούμενος να εγκαταλείψει τις εστίες του που το πολιτικό κατεστημένο αδυνατεί να προστατέψει.

Η ώρα του Στρατού έχει φτάσει.

38 σχόλια

  1. Σίγουρα μας επιτίθονται οι τούρκοι........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η IP σου, το τηλέφωνό σου και η διεύθυνσή σου είναι ήδη στα χέρια της κρατικής ασφάλειας. Είσαι τυχερός που δεν είναι στα χέρια μας. Αλλά 5 λεπτά άμα την ψάξουμε η τύχη σου θ'αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλήτες αναρχοάπλυτοι δεν σέβεστε τίποτα. Ούτε ακόμη και τώρα που χιλιάδες πύρινες λόγχες λογχίζουν το σώμα της μαρτυρικής Ελλάδος μας. Οι φίλοι σας δήθεν "οικονομικοί μετανάστες" με αυτό το προσωπείο, αλλά στην πραγματικότητα αρκετοί από αυτούς πράκτορες, καίνε και κάνουν δολιοφθορές στην πατρίδα μας.

    Βέβαια ξέχασα, εσάς σας νοιάζει μόνο η ζωή του κάθε παρανόμου σκυλάραπα που σκοτώνεται μόνος του, μόνο και μόνο για να αποφύγει την αστυνομία.

    Λοιπόν, εάν εξακριβωθεί και η παραμικρή συμμετοχή σας στις φωτιές θα σας πάρει ο ΔΙΑΟΛΟΣ τη μάνα και τον πατέρα παλιοπουσταρέλια. Θα φτύσετε αίμα.

    ΑΙΣΧΡΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρέπει να συλληφθεί όποιος έγραψε ότι έφθασε η ώρα του στρατού για προσβολή πολιτεύματος και παρότρυνση για ενέργεις κατά της Δημακρατίας. Πρέπει ο εισαγγελέας να επέμβει και να ασκήσει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και άμεση προφυλάκιση στη Δήμητρα. Θα κινήσω εγώ τις διαδικασίες αύριο το πρωί. Θα βρει άσχημο μπελά η Δήμητρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε παιδια ηρεμια. Ποιοι εχθροι και ποιοι πρακτορες. Ξερετε ποσοι διεκδικουν στρεμματα απο την Παρνηθα και την Πεντελη? Ξερετε ποσα στρεμματα στην Πελλοπονησο αντιστοιχουν σε οιδοκομησιμα τουριστικα θερετρα?
    Δεν ειδα καμια διαμαρτυρια για τον καμμενο Υμητο που η Εκκλησια θελει να χτισει συνεδριακο κεντρο. Εκει δεν εχει πρακτορες λοιπον?
    Ας βρουμε πρωτα τους ενοχους στους ιδιους μας τους εαυτους και μετα να ξαμολυθουμε για κυνηγι μαγισσων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι το λιγότερο φαιδρός ο ισχυρισμός ότι οι οικοπεδοφάγοι βάζουν όλες τις φωτιές. Κάποιες πράγματι προέρχονται από αυτούς, αλλά εδώ πρόκειται για οργανωμένο δίκτυο πανελλαδικώς, το οποίο περιλαμβάνει τόσο ξένους πράκτορες όσο και "έλληνες" μίσθαρνα όργανά των.

    Πρόκειται ασφαλώς για σχέδιο αποσταθεροποίησης και εντάσσεται στα είδη του πολιτικού πολέμου. Είναι ένας ακήρυκτος πόλεμος, προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες εξαθλίωσης του ελληνικού πληθυσμού και να διευκολυνθεί η σαλαμοποίηση της χώρας και η άμεση και όχι έμμεση υπαγωγή της στους παγκοσμιοποιητές δίχως αντιστάσεις.

    Οι εμπρησμοί αποτελούν ένα είδος τρομοκρατίας. Διέγνωσαν την αδυναμία του διαλυμένου κομματικού κρατικού μηχανισμού και χτυπούν ακριβώς εκεί. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τόσο η Μεγαλόπολη όσο και το Αλιβέρι αποτελούν ενεργειακούς σταθμούς. Άλλωστε, δεν μπορεί να αποκλειστεί στο εγγύς μέλλον ένα άμεσο τρομοκρατικό εγχείρημα για την ανατίναξή των. Μήπως και εκεί μετά την καταστροφή θα πουλήσουν οικόπεδα, σε μία περιοχή υποβαθμισμένη από τη λειτουργία των Ηλεκτρικών σταθμών? Ή στην υπόλοιπη καμμένη Πελοπόνησσο θα χτίσουν ξενοδοχεία? Για να έρχεται ο τουρίστας να βλέπει τι? Τα καμμένα?

    Οι αιτιάσεις σας για τους "οικοπεδοφάγους" και την Εκκλησία (η οποία έφτασε στο σημείο να κάψει η ίδια εκκλησίες και μοναστήρια για να χτίσει στα καμμένα, σύμφωνα με τη λογική των αχυροκεφάλων) δεν πείθουν κανένα σώφρονα άνθρωπο ΑΡΙΣΤΕΡΟΗΛΙΘΙΟΙ

    Ο ΤΡΩΣΑΣ ΚΑΙ ΙΑΣΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειτε εμπρησμοι οικοπεδοφαγων ειτε φυσικα αιτια, το να πιστευει κανεις πως κινδυνευουμε ειναι το λιγοτερο αστειο.
    Κινδυνευουμε απο ποιους και γιατι? Και η εκκλησια μπορει η ιδια να μην αναψε τη δαδα στον Υμηττο (που δεν καηκαν εκκλησιες εκει) αλλα δεν κανει και τιποτα για να μην αποχαρακτηριστει η εκταση. Ας δωσει η ιδια το παραδειγμα και ας κανει δεντροφυτευση εκει που λεει οτι της "ανηκει".
    Οσο αφορα την Πελοπονησο, περα απο τα βουνα καηκανε και δαση σε παραλιες.
    Να συμφωνησουμε σε κατι? Αν αποδειχθει οτι οντως ξενοι πρακτορες βαλαν φωτια ή οι μεταναστες, πρωτος εγω θα παρω τουφεκι να παω στην πρωτη γραμμη. Αν ομως μπουν θεμελια για ξενοδοχεια ή αλλες τουριστικες επιχειρησεις στις καμμενες περιοχες, ποιος απο σας θα ερθει μαζι μου να τα καψουμε απο τα θεμελια τους ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κανείς δεν θα έρθει να χτυπήσει τους οικοπεδοφάγους.Το ότι εκεί ακριβώς που κάηκε ο Υμηττός διεκδικεί η εκκλησία δεν πρόκειται να το καταλάβουν.Το ότι στην καινούρια φωτιά στον Υμηττό το κομμάτι που κάηκε το διεκδικούν ιδιώτες επίσης δεν τους νοιάζει.Το ότι λόγω της αλλαγής του κλίματος τα δέντρα έχουν χάσει την υγρασία της και λαμπαδιάζουν πιο εύκολα επίσης δεν μπορούν να το καταλάβουν.Γιατί σβήνεται ό,τι δεν σας αρέσει;Δεν αντέχουν οι απόψεις σας σε κριτική;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΘΛΙΨΗ, ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.
    ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΓΗΣ, ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΟΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.
    ΔΙΟΤΙ Ο ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ 'Η ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΜΕΣΑ 'Η ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ "ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ".
    ΩΣΤΟΣΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΝΟΣ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΡΙΣΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (ΖΩΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ. ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΚΗΡΥΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.
    Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΑΤΟΣ, Ο ΕΧΘΡΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ 'Η ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΗΓΩΝ, ΑΓΩΓΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΨΙΣΤΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ. ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
    ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ !!!
    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ας κοιτάξουμε τον εχθρό κατάματα. Θα τον βρούμε στον καθρέφτη. Το όνομά του, κομματικό συμφέρον, κολλητοί, ανοργανωσιά, διορισμοί φίλων, διάλυση του μηχανισμού, ωχαδερφισμός. Η ανάδειξη τούρκων, ιμπραήμιδων, αλβανών ουτσεκάδων κλπ ως ενόχων αυτή τη στιγμή, συνιστά είτε απίστευτη αφέλεια είτε ύποπτο αποπροσανατολισμό.

    Με όλες τις προειδοποιήσεις για το αφύσικο καυτό θέρος, τα έντονα καιρικά φαινόμενα και την κλιματική αλλαγή να περνάνε τελείως «ντούκου» αλλού είναι οι εγκληματίες.

    Και βέβαια τα τεράστια συμφέροντα των οικοπεδοφάγων που όπως τα ζόμπι θρέφονται από αίμα, αυτοί θρέφονται από την καμένη γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε ποιον νομίζετε ότι δουλεύετε? Εγώ να δεχτώ για την οικονομία της συζήτησης ότι πράγματι τα δέντρα λόγω της υπερβολικής ζέστης και της ξηρασίας στερούνται της υγρασίας των. Αλλά τόσες εκατοντάδες ταυτόχρονες φωτιές, με διαφορετικές εστίες, δεν εξηγούνται με το παραπάνω. Ή μήπως θα χτίσουν ξενοδοχεία στις απόκρυμνες πλαγιές του Ταϋγέτου, στον Γράμμο στον Πάρνωνα και αλλού? Λέτε ωραία ανέκδοτα.

    Το γεγονός παραμένει ότι οι αμέτρητες πυρκαϊές οφείλονται σε ξένο δάκτυλο με εντοπίους συνεργάτες. Το Ελληνικόν Έθνος σύσσωμο (πλην της κυβερνήσεως του αχαρακτηρίστου αβουρί) αντιστάθηκε στους βομβαρδισμούς της Σερβίας. Διαφώνησε έντονα με τη στηριζόμενη σε έωλα επιχειρήματα αμερικανική επέμβαση στο Ιράκ. Αρνήθηκε το σχέδιο του α(υ)νάνος για τό ξεπούλημα της Κύπρου. Ήταν εναντίον του αθλίου ευρωσυντάγματος του διευθυντηρίου (για αυτό τον λόγο δεν διεξήχθη δημοψήφισμα). Αντιδρά σφόδρα στα μεταλλαγμένα (αυτό κρατήστε το).

    Τέλος, ο πρωθυπουργός της χώρας συνάπτει συμφωνίες για ρωσικούς αγωγούς εναντίων των αμερικανικών συμφερόντων. Αυτό, το τελευταίο τους έτσουξε περισσότερο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τον Μάρτιο, μετά τη συμφωνία για τον αγωγό Μπουργκάς Αλεξανδρουπόλεως ξέσπασε το σκάνδαλο με τα ομόλογα, με μπροστάρη τον αρχηγό των πράσινων ακρίδων (που καταλήστευσαν την Ελλάδα για 20 συναπτά έτη). Φαίνεται ότι λησμόνησαν οι ίδιοι το γεγονός της καταλήστευσης του χρηματιστηρίου, όπως και το ότι έπαιζαν χρόνια και ίδιοι με τέτοια ομόλογα. Οι εβραιοκίνητοι αμερικάνοι (δι΄τι και αυτοί υπόδουλοι των περιουσίων είναι) αντέδρασαν και οργάνωσαν ένα σχέδιο "συνετισμού" της Ελλάδος, παράλληλα φυσικά με τα ευρύτερα σχέδια σαλαμοποίησης της πατρίδος μας και των υπολοίπων Βαλκανίων πλην των πιστών μαντρόσκυλων των, τών αλβανών. Και να μην ξεχνούμε επίσης τα "φιλαράκια μας" από την απέναντι πλευρά του Αιγαίου, οι οποίοι καθ'ομολογία των (γκρίζοι λύκοι)καίνε συστηματικά τα δάση στα ακριτικά νησια μας.

    Εν κατακλείδι, μην απορήσει κανείς στο ενδεχόμενο αγοράς των κατεστραμμένων περιοχών έναντι πινακίου φακής όχι για ξενοδοχεία, αλλά για φυτείες μεταλλαγμένων, με τους σημερινούς κατοίκους να απασχολούνται ως δουλοπάροικοι στη γη των πατέρων τους.

    Υπάρχει ακόμα κανείς που πιστεύει στους οικοπεδοφάγους? Ασφαλώς, οι άθλιοι μπιστοκουναλάκηδες και ο λοιπός ΣΥΝασπισμένος συρφετός των αθυρμάτων, οι οποίοι αποτελούν τους καλλίτερους ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ της Νέας Εποχής.

    ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ Η ΠΑΤΡΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και κάτι τελευταίο.

    Όλα όσα αναφέρθηκαν για την ελληνική ραθυμία, τον ωχαδερφισμό, τη χαμερπή συμπεριφορά και το απέραντο σκουπιδαριό έχουν καταγγελθεί επανειλλημένως από τους πατριώτες και από εμένα προσωπικά.

    Τα παραπάνω, όμως, αποτελούν μέρος της αδυναμίας μας και απετέλεσαν και αυτά εμφανή στόχο στην προσπάθειά τους να πλήξουν την Ελλάδα.

    Σε καμμία περίπτωση, φυσικά, δεν αναιρούν το γεγονός του συντονισμένου χτυπήματος που προανέφερα στην προηγούμενη δημοσίευσή μου.

    Για τον λόγο αυτόν "κύριοι" νεοταξίτες αριστεροκάφροι κυτταχτήτε εσείς στον καθρέφτη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απέραντη οργή και θλίψη..
    Δεν μπορώ να φάω και κοιμήθηκα ελάχιστα. Έκλαψα πολλές φορές, από την οργή μου γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Καλύτερα να γίνονταν πόλεμος. Τότε θα ήξερα τι να κάνω, για να μην πω ότι θα ήμουν χαρούμενος. Το σκέφτηκα πολύ και αν καίγονταν το σπίτι μου την Beretta μου θα έσωζα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επί Μεταξά οι εμπρηστές δασών εκτελούνταν και δημεύονταν η περιουσία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δημητρη δεν μου απαντας ομως, τι πρεπει να γινει? Ας δεχτουμε οτι οντως αυτα γινονται για συμφεροντα οπως μεταλαγμενες καλλιεργιες ή οικοπεδοποιηση στα παραλια.
    Τι μπορει να γινει, τι θα μπορεσει να κανει ο στρατος? Περιπολιες στα δαση? Εχεις παει στρατο? Εδω οι φανταροι βαριουνται να φυλαξουν τα ιδια τα στρατοπεδα τους.
    Να καταργηθει η πολιτικη διακυβερνηση και να περασουμε σε κυβερνηση στρατιωτικων? Αυτο συνεπαγεται πορτα απο την ΕΕ, αντιποινα απο ΗΠΑ και Τουρκια ξαμολυμενη να κανει οτι γουσταρει.
    Ποιες οι προτασεις σας πιο αναλυτικα. Αυτο το ηρθε η ωρα του στρατου δε λεει τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε παιδιά εγώ το περίμενα αυτό. Από τη στιγμή που ο Γιώργης επαναφέρει τον Λαλιώτη στο κόμμα για τον προεκλογικό σχεδιασμό ήξερα ότι τον Αύγουστο θα καιγόταν η Ελλάδα. Και έτσι έγινε. Μπορεί η ΝΔ να είναι ανίκανη, αλλά στο ΠΑΣΟΚ είναι μεγαλοεγκληματίες και δολοφόνοι. Πιθανόν να υπάρχει και συνεργασία με μυστικές οργανώσεις του εξωτερικού. Οι εμπρηστικοί μηχανισμοί που βρέθηκαν δείχνουν ότι το σχέδιο οργανώθηκε από κάποιους όχι τυχαίους.
    Ο στρατός είναι η μόνη λύση. Η διελυμένη ΕΥΠ αν έχει πληροφορίες, μαζί με τον στρατό πρέπει να αναλάβει δράσει και να εκτελέσει αυτούς που δολοφονούν και τρομοκρατούν όλους εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγώ πιστεύω δεν θα μας πούν την αλήθεια για τους εμπρησμούς ακόμη και αν ξέρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι δεν μιλάς με κάποιον εικοσάχρονο. Έχω υπηρετήσει στον Ε.Σ εδώ και κάτι χρόνια. Την κατάσταση του στρατού θα μου επιτρέψεις να την γνωρίζω πολύ καλλίτερα από εσένα, από τη στιγμή που υπηρέτησα σε νευραλγικό πόστο. Για τον λόγο αυτό τα μαθήματα, σε εμένα τουλάχιστον, κομμένα.

    Όσο για το άλλο σκέλος, προφανώς εσένα και τους ομοίους σου τους εξυπηρετεί αυτή η κατάσταση. Πιθανόν να κάνεις και μπίζνες, χρησιμοποιώντας φθηνά αλλοδαπά εργατικά χέρια.

    ΄Οπως καταλαβαίνεις χαρούμενε αστοδημοκρατούλη με νεοταξική αριστεροκαφρική ιδεολογία και καπιταλιστικές τσέπες δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσουμε. Βλέπεις όλοι εσείς βάζετε πάνω από την σωτηρία του Έθνους το ψευτοδημοκρατικό σας πολίτευμα των αχρείων κομματοκρατών. Φυσικά έτσι σας συμφέρει.

    Εμείς οι Πατριώτες βάζουμε πάνω από όλα την Εθνική Επιβίωση και όχι τα πολιτεύματα. Άλλωστε, αυτό που βιώνουμε πολιτικά, όπως ήδη προανέφερα, αποτελεί παρεκτροπή της Δημοκρατίας σε ελεγχόμενη αναρχία από μερικά τζάκια που διαιωνίζουν την ολιγαρχία προς όφελος τόσο των ιδίων όσο και των ξένων αφεντικών τους.

    Επίσης, αν δεν το γνωρίζεις να σε πληροφορήσω ότι είναι λίγα τα ψωμιά της τουρκίας (θα την "τακτοποιήσουν" για τα καλά, οι ίδιοι το έχουν καταλάβει και δουλεύουν στο φουλ τον αντιαμερικανισμό προσπαθώντας να συγκρατήσουν αυτό το συνοθύλλευμα λαών και εθνοτήτων διά της βίας, αλλά εις μάτην). Όσο για τα υπόλοιπα κάτσε να δούμε αν θα υπάρχει Ε.Ε σε λίγα χρόνια.

    Οι υποδείξεις λοιπόν και οι σκόπιμες ερωτήσεις εκεί που σε παίρνει και όχι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. δημητριε κι εγω εχω παει στρατο και μαλιστα οχι σε "νευραλγικη" θεση αλλα εκανα ολη σχεδον την θητεια στα συνορα απεναντι απο τους τουρκους. Ειδα πολλα, εσυ πιστευεις πως με τοσα βυσματα και τοσο υποεπανδρωμενες μοναδες ειναι σε θεση ο στρατος να επιτελεσει και αλλες αποστολες? Ειδικα με τη μειωση της θητειας.

    Με αποκαλεις χαρούμενο αστοδημοκρατούλη με νεοταξική αριστεροκαφρική ιδεολογία και καπιταλιστικές τσέπες που σημαινει πως δεν εχεις καταλαβει καθολου τι πιστευω. Τελος παντων, κι εγω την πατριδα θελω να βοηθησω, πιο πολυ απο σενα ισως. Το θεμα ειναι να τα βαλουμε με τους πραγματικους ενοχους, οχι με φανταστικους. Εγω επαναλαμβανω, αν αποδειχθει οτι μας επιβουλευονται, πρωτος θα παω να καταταγω. Εσυ θα εισαι μαζι μου οταν μεγαλοεργολαβοι χτιζουν ξενοδοχεια στα καμμενα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να σου πω λοιπόν ότι έχω υπηρετήσει και στα σύνορα, έχω δει πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεσαι, και να σου επαναλάβω ότι έχω καλλίτερη γνώση από εσένα για τα του στρατεύματος.

    Ένα αυτό και δεύτερον δεν πιστεύω ότι βοηθάς την Ελλάδα με την εμμονή σου σε εκφυλισμένα κομματοκρατικά καθεστώτα ή σε άλλες ουτοπικές καταστάσεις (δεν θα επεκταθώ, όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν). Φυσικά και θα συνεχίσω να σε αποκαλώ χαρούμενο αστοδημοκρατικούλη ( όπως λέμε στην τηλεόραση ο κύριος Γιώργος και ας μην τον ονομάζουν έτσι, για να μην σε ονοματίσω διαφορετικά διότι ο τρόπος γραφής σου και το ψευδώνυμό σου μαρτυρεί που ανήκεις).

    Από τη στιγμή που δεν μπορείς (ή προσποιήσαι ότι δεν μπορείς) να εννοήσεις τα αυτονόητα, τότε είτε είσαι μειωμένων διανοητικών δυνατοτήτων είτε είσαι εγκάθετος.

    Όσο για τους μεγαλοεργολάβους, επειδή οι περισσότεροι δρουν αντεθνικά θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Δεν είναι, όμως, το πρόβλημά μας αυτή τη στιγμή οι ίδιοι, αλλά ο ΥΠΑΡΚΤΟΣ εξωτερικός εχθρός και τα ελληνικά τσιράκια του που δρα μελετημένα, έχοντας διαγνώσει τις αδυναμίες της χώρας.

    ΑΡΧΗΝ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το ότι αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα αποτελεί πολεμική επιχείρηση και μάλιστα μία πολύ αποτελεσματική μέθοδο ανταρτοπολέμου, είναι σε όλους αντιληπτό. Καίγοντας δάση, καλλιέργειες και χωριά, καταστρέφεις την οικονομία μίας χώρας και καταδικάζεις το μέλλον της. Πόσο μάλλον όταν κάψεις ολόκληρη τη χώρα. Το δε μείζον ερώτημα ΠΟΙΟΣ είναι ο επιτιθέμενος, δεν θέλει και πολύ οξυδέρκεια.

    Εδώ λοιπόν δεν είναι το θέμα απλά ότι πρόκειται για πολεμική επίθεση, αλλά το θέμα είναι ότι ο εχθρός είναι εντός των πυλών! Η ΕΥΠ και η αντιτρομοκρατική γνωρίζει αλλά δεν μιλά.
    Ο επιτιθέμενος λοιπόν είναι αυτός ο γνωστός που χρόνια τώρα πασχίζει να καταστρέψει την Ελλάδα και να υποτάξει και να ελέγξει κάθε έθνος.

    Είναι αυτός που ταυτόχρονα επιτίθεται για να πλήξει τις πολιτιστικές της αξίες, την θρησκεία της… αυτός που επιτίθεται για να πλήξει την ιστορία της και να εξαφανίσει την μνήμη και τις παραδoσεις της. Είναι ο ίδιος που θέλει να επιβάλλει τα δικά του βιβλία ιστορίας. Είναι αυτός που θέλει να κομματιάσει τα εδάφη της. Είναι αυτός που θέλει να εξαφανίσει την φυλετική της υπόσταση οργανώνοντας την μαζική ξένη πληθυσμιακή εισβολή. Είναι ο ίδιος τώρα που καταστρέφει το οικοσύστημά της, κραυγάζοντας λυσσαλέα στην ουσία ότι αν δεν υποταχθείτε θα σας συντρίψουμε. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν είναι ασύνδετο από τα υπόλοιπα. Είναι όλα κομμάτια γενικότερου σχεδίου. Και αυτό σήμερα είναι μία πράξη ακήρυχτου πολέμου, που χρονικά κορυφώθηκε μετά την υλοποίηση του αγωγού φυσικού αερίου με την Ρωσία και πριν την προώθηση λύσης σε σημαντικά εθνικά θέματα, όπως του σχεδίου Ανάν στην Κύπρο και του Μακεδονικού.
    Πρέπει επίσης να γνωρίζουμε ότι σήμερα οι πόλεμοι δεν διεξάγονται με τον τρόπο που διεξάγονταν παλιά. Όταν δεν είναι ανάγκη να γίνει βομβαρδισμός, η επέμβαση γίνεται με άλλα μέσα πολύ πιο αποτελεσματικά και καταφέρνοντας να ελέγχεις καλύτερα τα αντανακλαστικά του πληθυσμού. Και από την γενική θεωρία στην πραγματικότητα μίας χώρας μπορούμε να δούμε μαζική εισβολή ξένων στη χώρα, οργανωμένες πυρκαγιές, οργανωμένη ιδεολογική επίθεση με χρηματοδότηση ανθελληνικών ιδρυμάτων και κινημάτων, αντάρτικα πόλεων και τρομοκρατία, big brother και κοινωνικό έλεγχο, καταστροφικούς τεχνητούς σεισμούς, οικονομική υποδούλωση, οργάνωση δημοσιογραφικού ελέγχου της κοινής γνώμης και πολλά πολλά άλλα.
    Σήμερα στην Ελλάδα δουλεύει καλά οργανωμένο ένα δίκτυο πολιτικών, δημοσιογράφων, ξένων πρακτόρων, μη κυβερνητικών οργανώσεων, οργανώσεων φανερά ανθελληνικών μέχρι και των χρηματοδοτούμενων και καλά οργανωμένων αναρχικών. Αυτός είναι ο εχθρός. Δεν οργανώθηκαν ξαφνικά οι οικοπεδοφάγοι να κάψουν όλη την Ελλάδα, όπως προσπαθούν κάποιοι ακόμα και τώρα να μας πείσουν. Υπάρχει πέμπτη φάλαγγα που εργάζεται μαζί με τις ξένες υπηρεσίες! Είναι πάρα πολύ γνωστό ότι οι αναρχικοί που διεξάγουν εκτεταμένο ανταρτοπόλεμο, χρηματοδοτούνται από Αμερικανούς Σιωνιστές και οργανώνονται από πράκτορες ξένων υπηρεσιών. Εκτός από τους Αναρχικούς και οι Τούρκοι πράκτορες, είναι και αυτοί πράκτορες των Αμερικανών. Το ίδιο και ένας τεράστιος αριθμός συγκεκριμένα Πακιστανών, που βρίσκονται ως μετανάστες. Τη σκυτάλη των πράξεών τους παίρνουν πολιτικοί και δημοσιογράφοι και το πλέγμα διαμόρφωσης της πολιτικής και χειραγώγησης της συνείδησης.

    Ο Μπίστης φαγώθηκε να επιμένει ότι “να μην αρχίσουμε τώρα να μιλάμε για εξωτερικούς εχθρούς” και ότι είναι γελοίο να μιλάμε για εξωτερικούς εχθρούς και για αναρχικούς. Ποιος είναι ο ρόλος του Μπίστη; Τον ξέρουμε όλοι. Ο Μπίστης (που φαίνεται και από τη φάτσα του τι είναι) επέμενε να μιλά για “οξυγονοκολλητές και μια γιαγιά”, ότι αυτοί φταίνε και όχι άλλοι!!! Άκουσον άκουσον!!!
    Ο Παπαδημούλης του Συνασπισμού και αυτός επιδόθηκε μανιωδώς σε προσπάθεια να πείσει το κοινό ότι δεν πρόκειται για γενικευμένη επίθεση εναντίον της Ελλάδας. Η στάση κάλυψης του σεναρίου γενικευμένης επίθεσης από τα κόμματα της σιωνιστικής αριστεράς και των νεοταξικών αριστερών του Πασόκ, τους κάνει πάρα πολύ ύποπτους και αυτή τους η ΕΝΤΟΝΗ προσπάθεια κάλυψης, εκθέτει ότι αυτό ακριβώς συμβαίνει.
    Ο Χατζηνικολάου φαγώθηκε να επιμένει ότι “δεν μπορούμε τώρα να λέμε ότι πρόκειται για επίθεση εναντίον της Ελλάδος”!!! Και γιατί πρόκειται δηλαδή κ. Χατζηνικολάου; Γιατί επιμένει να λέει ότι όλα τα σενάρια περί επίθεσης κατά λέξη “είναι στη σφαίρα της φαντασίας”; Γιατί ο Χατζηνικολάου προσπαθεί να διαστρεβλώσει αυτό που όλοι βλέπουν; Γιατί θέλει να μας κάνει το άσπρο μαύρο; Είδαμε και άλλα δημοσιογραφικά φυντάνια, νεοσσούς που όμως έχουν παράξενα ανέλθει ιδιαιτέρως ψηλά, να κάνουν προσπάθεια εντονότατη και μάλιστα με επίμονη επιχειρηματολογία και χωρίς να υπάρχει αφορμή συγκεκριμένη, να περάσει η πίστη ότι το σενάριο επίθεσης καταρρέει.
    Επίσης και ο γνωστός δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης εκτίθεται και αυτός. Αυτό το γνωστό υποκείμενο ταράχτηκε με την πρώτη υπόνοια ότι τις φωτιές βάζουν αναρχικοί και ξεχνώντας εντελώς το ρεπορτάζ του, άρχισε να υπερασπίζεται με αξιοσημείωτη επιμονή την αθωότητά τους. Ναι λοιπόν κ. Θεοδωράκη, και τα Εξάρχεια παράτησαν οι αναρχικοί για να επιδράμουν σε όλη την Ελλάδα και όλα όσα προσπαθείς να ανάγεις στη σφαίρα του “ευφάνταστου και γραφικού” έχουν ακριβώς έτσι. Αυτοί που καίνε την σημαία μας, θέλουν ολοκληρωτικά την Ελλάδα καμμένη και αφανισμένη. Οι αναρχικοί και την πείρα αντάρτικου έχουν και την οργάνωση και την θέληση να καταστρέψουν την Ελλάδα. Και “αναρχικοί” φυσικά δεν σημαίνει μόνο Εξάρχεια. Ας αφήσει τους παραπλανητικούς λαϊκισμούς. Όπως γνωρίζουν όλοι καλά, αυτό το σκουλήκι ο Θεοδωράκης προέρχεται από τον αναρχικό χώρο και προωθήθηκε στις υψηλές θέσεις της δημοσιογραφίας από το Πασόκ και είναι πιστό σκυλάκι του συστήματος.

    Ο εχθρός σήμερα για να επιτεθεί οργανώνει εσωτερικό μέτωπο (όπως και στην περίπτωση πορτοκαλί επαναστάσεων) και δεν χρειάζεται να εισβάλει παντού με στρατό. Και αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι μόνο η αρχή. Αυτή τη φορά θέλανε νεκρούς. Πρόκειται για κανονικό βομβαρδισμό με ναπάλμ. Θέλανε νεκρούς και να κάψουν χωριά. Το επιβεβαίωσαν άπαντες όσοι είχαν αντίληψη του πλάνου δράσης. Τεράστια καταστροφή με τεράστιες οικονομικές συνέπειες για την Ελλάδα. Κατέστρεψαν πραγματικά την Ελλάδα χθες και σήμερα. Η επίθεση αυτή έγινε για να κλιμακωθεί. Έγινε για να θέσει τις βάσεις για μετέπειτα πιο οδυνηρή συνέχεια.
    Και ενώ η Ελλάδα καταστρέφεται ολοκληρωτικά, οι πολιτικοί γυρνάνε στα κανάλια και δίνουν αναίσχυντες προεκλογικές μάχες. Είναι αυτοί που συνολικά ευθύνονται για την καταστροφή της Ελλάδας και για το έσχατο αυτό σημείο διάλυσης. Και φυσικά είναι ακόμη πιο αναίσχυντο να κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ την Νέα Δημοκρατία για τη διάλυση του κρατικού μηχανισμού και για την κομματικοποίησή του. Η φαυλότητα δεν έχει κανένα όριο σε αυτό το στρατόπεδο; Και μιλάμε για στρατόπεδο του ιδίου συστήματος, διότι άπαντες του κοινοβουλευτικού τόξου, είναι αυτοί που οργανωμένα και με σχέδιο γονάτισαν την πατρίδα μας. Δεν πρόκειται μόνο για τον κρατικό μηχανισμό. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, είναι αδύνατον για οποιαδήποτε πυροσβεστική υπηρεσία, όσο μεγάλη και αν είναι αυτή να μπορέσει να τα βγάλει πέρα με ΄τέτοια κατάσταση.
    Αυτό που η πατρίδα μας έχει άμεσα ανάγκη εδώ και τώρα πλέον είναι ένα εθνικό καθεστώς που θα αναλάβει τις ευθύνες του για την σωτηρία της πατρίδας, που δεν θα υπολογίσει κανένα πολιτικό κόστος και δεν θα κάτσει να μπει σε διάλογο με κανέναν πολιτικάντη και κανέναν υποψήφιο βουλευτάκο και που θα δημιουργήσει και ίσως και θα επιβάλει εθνική ενότητα και συστράτευση για άμυνα και ανοικοδόμηση. Μία χώρα ισχυρή, περήφανη και θωρακισμένη πολιτικά, οικονομικά και αμυντικά δεν θα έφτανε ποτέ σε τέτοια εθνική τραγωδία.

    ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ALTERMEDIA.
    ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.
    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ.
    ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.
    Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δημήτριε προσπαθησα να κανω ενα διαλογο που ισως μας βοηθησει να καταλαβουμε καποια πραγματα ομωας αυτη η εμμονη σου να με χαρακτηριζεις καθιστα καθε διαλογο ακυρο.

    Και δεν ειναι τοσο η ετικετα που μου εχεις κολλησει που με ενοχλει, πιθανο να εχεις και δικιο. Ομως αυτο που με ενοχλει ειναι πως δεν δεχεσαι οτι μπορω να αλλαξω αποψεις ή να δω αλλιως τα πραγματα. Δεν ειμαι δογματικος.

    Τελος παντων, δε θα προσπαθησω να σε πεισω πως αγαπω το ιδιο αν οχι περισσοτερο απο σενα την Ελλαδα. Το θεωρω ασκοπο αυτο.

    Μακαρι στην τελικη να εχεις δικιο και να ειναι οπως τα λες. Γιατι τοτε ο εχθρος ειναι γνωστος και ολοι ξερουμε τι πρεπει να κανουμε.

    Με καθε διαθεση για ειλικρινη διαλογο, pepe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το ποιος αγαπά περισσότερο την Ελλάδα αυτό άστο να το κρίνουν άλλοι. Είμαι εξαγριωμένος με αυτά που συμβαίνουν,όμως εξαγριώνομαι απείρως περισσότερο με εκείνους που προσπαθούν να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη μου.

    Δεν έχω κανένα πρόβλημα στον διάλογο και δεν φοβάμαι κανέναν αριστεροθολοκουλτουριάρη (αντίθετα εκείνοι κρύβονται), αρκεί να είναι ειλικρινής. Και εσύ δεν είσαι, προσποιήσαι. Δεν με ενοχλεί καμμία ιδεολογία αρκεί να μη στρέφετα κατά της Ελλάδος.

    Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου θα πρέπει να πάψεις να πιστεύεις όλο ατό το αριστερό σκυλολόϊ που κυριαρχεί στα ΜΜΕ και έχει καταντήσει τους δημοσιογράφους ρουφιάνους του συστήματος που υπηρετεί. Η καθεστωτική αριστερά είναι γεγονός, ένα άθλιο γεγονός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. που προσπαθησα να σε υποτιμησω? που βλεπεις να εχω ενστερνιστει αλλων γνωμες χωρις να εχω διαθεση να τις συζητησω?

    Εφοσον μας ενωνει η αγαπη για την πατριδα, το να υποτιμας την προθεση μου ειναι κατι που δεν το καταλαβαινω.

    Ας ειναι, το δικο μας θεμα ειναι ασυγκρητως μικροτερο απο την πραγματικοτητα αυτης της στιγμης.

    Δημητριε, δεν ειμαι θολοκουτλουριαρης. Σκεπτικιστης ισως αλλα με ολους και ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τότε δες και στάθμισε ποιοι σε κοροϊδεύουν. ΣΚΕΨΟΥ

    Καλή σου νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΤΟΧΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΦΩΤΙΕΣ ?

    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ?
    ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΡΕ ΘΥΜΑ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ" ΟΤΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ? ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ... ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΛΟΓΓΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ? ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ... ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΓΓΥΑΤΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΙΣ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟΧΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΛΟΓΙΚΗ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ "ΣΤΟΧΙΚΟΥ". ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠ' ΑΥΤΟΦΟΡΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.