Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Aγκαλιάστε τέτοιες πρωτοβουλίες...

Εδώ και μερικές ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μία συλλογή υπογραφών αντίδρασης για το βιβλίο Ιστορίας της έκτης δημοτικού!...η πρωτοβουλία...

Εδώ και μερικές ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μία συλλογή υπογραφών αντίδρασης για το βιβλίο Ιστορίας της έκτης δημοτικού!...η πρωτοβουλία είναι της ομάδας του ηλεκτρονικού περιοδικού "αντίβαρο"...αλλά δεν θα σταθούμε μόνο στο σημαντικό της κίνησης...αλλά στο ότι η κίνηση αυτή προωθείται από το σύνολο σχεδόν των ιστοσελίδων που έχουν σαν βάση τις Εθνικές ιδέες!!!
...αυτό από μόνο του κάνει την προσπάθεια ακόμη πιο σημαντική ώστε να την στηρίξει ο καθένας μας με όλες του τις δυνάμεις...και να την προωθήσει και αυτός με την σειρά του όπου και όπως μπορεί...

εδώ θα βρείτε περισσότερα...

http://www.antibaro.gr/upografes.php

4 σχόλια

  1. Σε τι φάση βρίσκεται η συλλογή υπογραφών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Συλλογή υπογραφών συνεχίζεται...και καλό θα ήταν να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο την επιτυχία αυτής, αλλά και όλων των αντίστοιχων ενεργειών από οπουδήποτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιοί είναι πίσω από το αντίβαρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;
    ΤΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΒΑΡΟ; ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ; ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΑΝ ΟΧΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΤΟ. ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑ. ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΤΕ ΑΞΙΖΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.