Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΑΥΤΟ...;; Η βίλα του Ζαεφ στην Χαλκιδική & ο χορός των κατασκόπων γύρω του (φωτο)

Στην τριώροφη βίλα του στα Ν.Μουδανιά Χαλκιδικής μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα δέχεται συχνά τους «φίλους» του ο Πρωθυπουργός των Σ...

Η βίλα του Ζαεφ στην Χαλκιδική & ο χορός των κατασκόπων γύρω του (φωτο)

Στην τριώροφη βίλα του στα Ν.Μουδανιά Χαλκιδικής μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα δέχεται συχνά τους «φίλους» του ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ. 

Πολιτικά πρόσωπα του Κοσσυφοπεδίου, Σκοπιανοί πολιτικοί, επιχειρηματίες, κ.α. είναι μεταξύ των εκλεκτών προσκεκλημένων του Σκοπιανού πρωθυπουργού. Κανείς όμως δεν ξεφεύγει από τους άγρυπνους κατασκόπους των Ρωσικών Μυστικών Υπηρεσιών.

Μάλιστα, αυτό που κινεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των Μυστικών Υπηρεσιών, όχι μόνο της Ρωσίας, είναι το γεγονός ότι στο φιλόξενο καθιστικό του κ. Ζάεφ έχουν παρευρεθεί πρόσωπα με σημαντική ισχύ και… αρκετή δύναμη πυρός στα Βαλκάνια.
Κάθε καλοκαίρι, ο Zaev απολαμβάνει ένα αποκλειστικό τριώροφο σπίτι στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Press24, το οποίο εξελίχθηκε αποκλειστικά σε έγγραφα που δείχνουν ότι τα πρώτα ξαδέρφια του Zoran Zaev, του Trajce και του Boban Zaev αγόρασαν αυτό το αποκλειστικό σπίτι της Χαλκιδικής στο τέλος του 2012 Νέα Μουδανιά.  με μια μεγάλη αυλή περίπου 300 τετραγωνικών μέτρων.

Το Press24 έχει αυτήν τη στιγμή μόνο μία από τις τρεις συμβάσεις μέσω των οποίων έγινε η πληρωμή. Η συμφωνία αυτή ολοκληρώθηκε στα 20.000 ευρώ και η πηγή μας λέει ότι πωλήθηκε μέσω άλλων δύο συμβάσεων, οι οποίες ανήλθαν στο συνολικό ποσό των 110.000 ευρώ.
Το αποκλειστικό σπίτι του Zaev βρίσκεται στην παραλία των Ν. Μουδανιιών  της Χαλκιδικής. Οι αναζητήσεις μέσω των ελληνικών πρακτορείων ακινήτων δείχνουν ότι η πραγματική αξία του ακινήτου αυτού είναι πολύ υψηλότερη από το ποσό που φέρεται να κατέβαλε ο Ζάηφ για αυτό το σπίτι. Δηλαδή, ένα σπίτι με την ίδια περιοχή στην πρώτη γραμμή προς τη θάλασσα, όπως τριώροφο σπίτι του Zaev δεν μπορεί να βρεθεί σε τιμή χαμηλότερη από 300.000 ευρώ.

kuka3-500




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.