Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΜΗΝΥΕΙ ΤΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΟΚΑΪΝΗΣ

ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ Η... ΚΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΚΟΚΑΪΝΗΣ - ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟ...







ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ Η... ΚΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΚΟΚΑΪΝΗΣ - ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΓΩΓΗ ΣΤΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»


Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατέθεσε ο Θέμης Γεωργαντάς σε βάρος όσων τον εμπλέκουν στο κύκλωμα κοκαΐνης.
Η ανακοίνωση του Δικηγορικού γραφείου του κυρίου Δημοσθένη Πέππα, ο οποίος εκπροσωπεί τον Θέμη Γεωργαντά αναφέρει:

«Συγκεκριμένα, στο υπ’ αριθμ. 858 φύλλο της εφημερίδας«ΜΑΚΕΛΕΙΟ» που κυκλοφόρησε σήμερα την 1η Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή, τόσο στο εξώφυλλό της επιγραμματικά, όσο και στις σελίδες 12 και 13 αυτού, γίνεται αναφορά στο πρόσωπό του εντολέα μας με την κατασκευή εντελώς ψευδών σεναρίων.





Σας ενημερώνουμε ότι κατατέθηκε από τον εντολέα μας μήνυση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης δια του τύπου στο Α.Τ Αμαρουσίου κατά του ιδιοκτήτη της ανωτέρω ημερήσιας εφημερίδας (ελλείψει στοιχείων του) και κατά παντός υπευθύνου και συμμέτοχου στην διάπραξη του εν λόγω αδικήματος.

Η μοναδική εμπλοκή του

Σχετικά με την επίμαχη σχηματισθείσα ποινική δικογραφία δεν υπάρχει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο εις βάρος του κ. Γεωργαντά και η μοναδική εμπλοκή του στην υπόθεση είναι η ιδιότητα του στο καταστατικό της εταιρείας – επιχείρησης ‘’LILI SHOU ‘’ ως ετερόρρυθμο μέλος και μόνο.

Τέλος, σας κοινοποιούμε την παρούσα προκείμενου να απέχετε από την αναδημοσίευση και την αναπαραγωγή τέτοιων ψευδών δημοσιευμάτων και συνδέσεων του ονόματος του εντολέα μας».