Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ ΠΝΙΓΜΟ ΓΛΙΤΩΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΖΩΝΑΚΗ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ - ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΗΡΩΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ

Ανάμεσα σε αυτούς που κινδύνεψαν, όπως φαίνεται, ήταν και ο πατέρας του Γιώργου Μαζωνάκη, Μανώλης. Ο Μανώλης Μαζωνάκης μαζί με έναν ...




Ανάμεσα σε αυτούς που κινδύνεψαν, όπως φαίνεται, ήταν και ο πατέρας του Γιώργου Μαζωνάκη, Μανώλης.

Ο Μανώλης Μαζωνάκης μαζί με έναν φίλο του και τα σκυλιά τους εγκλωβίστηκαν κατά τη διάρκεια της νεροποντής σε ένα τζιπ στην εθνική οδό Ελευσίνας-Θηβών και ζητούσαν απεγνωσμένα βοήθεια.




Για καλή τους τύχη, τους άκουσε και έτρεξε να τους βοηθήσει ο 24χρονος Βαγγέλης Καρατσόλης. Ο νεαρός περιέγραψε στην εφημερίδα Espresso πώς έσωσε από βέβαιο πνιγμό τον πατέρα του Γιώργου Μαζωνάκη και τον φίλο του.

«Ο δρόμος είχε εξαφανιστεί και τα νερά ήταν τόσο ορμητικά που παρέσυραν τα αμάξια σαν καρυδότσουφλα. Εγώ είχα βρει καταφύγιο στην οροφή ενός φορτηγού για να σωθώ από τον χείμαρρο. Υπήρχε ένα τζιπ σφηνωμένο ανάμεσα σε δύο νταλίκες, και όταν κοίταξα καλύτερα είδα πως υπήρχαν επιβάτες. Δύο ηλικιωμένοι άντρες. Παντού φωνές, ουρλιαχτά και εκκλήσεις για βοήθεια.
Και η στάθμη του νερού ανέβαινε... Κατέβηκα από το όχημα και με υπεράνθρωπες προσπάθειες τους τράβηξα έξω από το παράθυρο του οδηγού. Μου είπαν ότι πήγαιναν για κυνήγι και είχαν αγωνία για την τύχη των σκυλιών που βρίσκονταν σε ειδικό κλουβί στο πίσω μέρος του οχήματός τους. Τους είπα ότι αδυνατούσα. Δεν άντεχα άλλο. Κι όμως τελικά τα ελευθέρωσα. Δεν μου επέτρεπε η συνείδησή μου να τα παρατήσω σε βέβαιο θάνατο».

Δείτε τον νεαρό Βαγγέλη να μιλά στο Korinthos TV για το πώς σώθηκε ο ίδιος και έσωσε τους δύο κυνηγούς:



iefimerida.gr