Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ!

Εικόνα που σοκάρει από το απόκρημνο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Νίκος Χατζηπαύλου - Εμφανή τα σημάδια από τα τραύματα στην πλάτη το...






Εικόνα που σοκάρει από το απόκρημνο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Νίκος Χατζηπαύλου - Εμφανή τα σημάδια από τα τραύματα στην πλάτη του - Η νεκροψία δεν έδειξε την ακριβή αιτία του θανάτου του 21χρονου φοιτητή - «Χτενίζουν» όλη την Κάλυμνο για να βρουν τον δολοφόνο του - Ο άτυχος φοιτητής του ΕΜΠ είχε εξαφανιστεί στις 19 Νοεμβρίου και βρέθηκε χθες νεκρός - ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ






Μια εικόνα που σοκάρει. Είναι το σημείο των ερευνών, εκεί όπου βρέθηκε το Σάββατο (25.11.2017) νεκρός ο φοιτητής Νίκος Χατζηπαύλου. Ο 21 ετών νεαρός άνδρας που είχε εξαφανιστεί στις 19 Νοεμβρίου, όταν βγήκε για μια βόλτα με το ποδήλατο.

Βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (25.11.2017) σε απόκρημνη περιοχή. Μια περιοχή που είχε ερευνηθεί πολλές φορές τις έξι μέρες που μεσολάβησαν από την εξαφάνιση ως τον εντοπισμό του. Μόνο που όσες φορές κι αν έψαξαν οι άνδρες της ΕΜΑΚ, δεν τον βρήκαν.

Γιατί προφανώς, δεν ήταν εκεί. Γιατί –κατά τα φαινόμενα- αυτός ή αυτοί που τον δολοφόνησαν, τον «πέταξαν» στο σημείο, ίσως και λίγες ώρες πριν από τον εντοπισμό του.
Η φωτογραφία σοκ

Η εικόνα που φέρνει στο φως το bloko.gr από το σημείο των ερευνών, σοκάρει. Δείχνει τον άτυχο φοιτητή στο έδαφος, πεσμένο μπρούμυτα. Στην πλάτη του, υπάρχουν τραύματα. Ίσως από το σύρσιμο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης τον έσυρε για σχεδόν 50 με 60 μέτρα πριν τον αφήσει στο απόκρημνο σημείο. Εκεί όπου τον βρήκε ένα νεαρό αγόρι που το απόγευμα του Σαββάτου μάζευε ξόβεργες.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ
Ο ιατροδικαστής




Οι πρώτες πληροφορίες μετά τον εντοπισμό του ανέφεραν ότι ο Νίκος Χατζηπαύλου έφερε τραύμα στο μέτωπο. Αρχικά, υπήρξε η πληροφορία πως δεν αποκλείεται να ήταν τραύμα από πυροβόλο όπλο. Η εξέταση από τον ιατροδικαστή έδειξε πως το τραύμα δεν είχε προέλθει από σφαίρα αλλά από αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με το bloko.gr, ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Ρόδου, που έφτασε το πρωί της Κυριακής (26.11.2017) στην Κάλυμνο, διαπίστωσε ότι το πλήγμα στο μέτωπο του φοιτητή προήλθε από αιχμηρό αντικείμενο. Δεν αποκλείεται, αυτό να είναι το τραύμα που επέφερε το θάνατό του.Ο Νίκος Χατζηπαύλου σε παλιότερη φωτογραφία

Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε ότι το σημείο όπου βρέθηκε ο 21χρονος, δεν είναι ο τόπος του εγκλήματος. Πως ο δράστης τον έσυρε εκεί, ίσως και μερικές ώρες πριν εντοπιστεί το πτώμα.

Η σορός του άτυχου φοιτητή του Πολυτεχνείου είχε αρχίσει να παρουσιάζει σημάδια σήψης. Ήταν σε τυμπανιαία κατάσταση και οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να είναι νεκρός από την περασμένη Κυριακή, ημέρα της εξαφάνισής του.

Φέρει πολλαπλές κακώσεις. Φορούσε μόνο το ένα του παπούτσι, μια φόρμα κι ένα μπλουζάκι.Ο Νίκος Χατζηπαύλου σε παλιότερη φωτογραφία
Η νεκροτομή

Από την νεκροψία, ο ιατροδικαστής Πάνος Κοτρέτσος δεν μπόρεσε να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Η νεκροτομή που θα γίνει στη Ρόδο, όπου θα μεταφερθεί – τη Δευτέρα (27.11.2017)- η σορός του Νίκου Χατζηπαύλου, θα δείξει περισσότερα.

Οι έρευνες στο σημείο δεν σταμάτησαν καθόλου κατά τη διάρκεια της Κυριακής. Στην Κάλυμνο, για να βοηθήσει τις έρευνες, βρίσκεται και κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Εικόνες από το σημείο των ερευνών μετέδωσε και το κανάλι Epsilon, αφού στο νησί βρίσκεται συνεργείο της εκπομπής Tatiana Live.Εικόνες από την εκπομπή ΑποκαλυπτικάΕικόνες από την εκπομπή ΑποκαλυπτικάΕικόνες από την εκπομπή ΑποκαλυπτικάΕικόνες από την εκπομπή Αποκαλυπτικά