Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΑΠ΄ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ - ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ

"Θέλω να πάρω αγκαλιά το παιδί μου να πάω Αγγλία και να κυνηγήσω την ελπίδα" Η ιστορία της μικρής Ευαγγελίας από τα Χανιά ...




"Θέλω να πάρω αγκαλιά το παιδί μου να πάω Αγγλία και να κυνηγήσω την ελπίδα"

Η ιστορία της μικρής Ευαγγελίας από τα Χανιά έχει συγκινήσει ολόκληρη την Ελλάδα. Πολίτες και επιχειρηματίες ανταποκρίνονται μαζικά στο κάλεσμα της οικογένειας για να βοηθήσει το 8χρονο αγγελούδι που δίνει την δική του μάχη για τη ζωή,είτε μέσω δωρεών είτε μέσω κοινοποίησης της είδησης σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.





Η μικρή διαγνώστηκε με επιθηλιακό όγκο Wilms τον Φλεβάρη του 2016. Έλαβε τις πρώτες θεραπείες σε Νοσοκομείο της Κρήτης και χειρουργείο στην Αθήνα. Οι ελπίδες για επιβίωση βρίσκονται στην Αγγλία στο νοσοκομείο Harley Street Clinic,ωστόσο το κόστος της θεραπείας είναι τεράστιο και ξεπερνά τις 300χιλ λίρες, με την οικογένεια να δίνει τον δικό της αγώνα για την συγκέντρωση του ποσού.

Νέα έκκληση του πατέρα στο Flashnews.gr

"Όταν η κόρη μου διαγνώστηκε από την νόσο ξεκίνησαν οι θεραπέιες στην Ελλάδα, αλλά δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκε θετικά σε αυτές. Μας είπαν ότι δεν έχουμε ελπίδες, σαν γονιός όμως κινητοποιήθηκα και βρήκα κάποια πράγματα να κάνω (σ.σ εννοώντας το νοσοκομείο στην Αγγλία). Ζητάω την υποστήριξη σας και την βοήθεια σας, ώστε να μπορέσω να πάρω το παιδί στην αγκαλιά μου και να πάω εκεί (σ.σ Αγγλία) να κυνηγήσω τις ελπίδες μου και τα όνειρα του που του αναλογούν. Ελπίζω στη κοινοποίηση και στην αγάπη σας."






Στοιχεία επικοινωνίας με τον πατέρα Καστρινάκης Αλέκος, ale-kastrinos@hotmail.gr, τηλ 6999685448





Όπως μας είπε ο κύριος Καστρινάκης ήδη η ανταπόκριση είναι πολύ συγκινητική. "Τα τηλέφωνα είναι πάρα πολλά. Άλλοι για συμπαράσταση, άλλοι για να διαπιστώσουν αν είναι αληθινό το περιστατικό ενώ άλλοι με ρωτούν τον λογαριασμό για να κάνουν κατάθεση κτλ."

Ο κ.Καστρινάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους πάντες για την μέχρι στιγμής ανταπόκριση, ωστόσο ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, καθώς το ποσό είναι μεγάλο.

Όπως μας είπε ο πατέρας της Ευαγγελίας, η μικρή δεν έχει καταλάβει τίποτα για την κινητοποίηση που γίνεται γύρω από την μάχη επιβίωσης που δίνει. "Η μικρή δεν έχει καταλάβει τίποτα, κάνει σχέδια για το σχολείο της. Όπως έχω πει έπρεπε να είχαμε φύγει από "χθες" για Αγγλία, το παιδί είναι κλινικά καλά και θέλω να φύγω όσο πιο σύντομα γίνεται" κάτι που εξάρταται βέβαια από το πόσο σύντομα θα μαζευτεί το απαιτούμενο ποσό.

Κλείνοντας ο κύριος Καστρινάκης μας είπε "Ζητάω την αγάπη του κόσμου"

Ο Παππούς της μικρής,πατέρας του κ.Καστρινάκη, μίλησε και αυτός στο Flashnews.gr για τον δύσκολο αγώνα που δίνει η εγγονή του, "Γνωρίζω ότι ζούμε σε δύσκολες εποχές, ακόμα και αν κάποιος δεν μπορεί να προσφέρει χρηματικό ποσό, μια κοινοποίηση μας αρκεί"

flashnews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.