Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ.... ΙΡΑΝ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΡΩΣΙΑ...!!! ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥΤΙΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ...!!!

Οι τρεις αυτές τόσο χώρες, φαίνεται ότι οικοδομούν μια ισχυρή συμμαχία απέναντι στους Κούρδους, τους οποίους αντιμετωπίζουν -η κάθε μία...


Το κουρδικό δημοψήφισμα συζήτησε ο Πούτιν τηλεφωνικά με Ερντογάν και Ρουχανί

Οι τρεις αυτές τόσο χώρες, φαίνεται ότι οικοδομούν μια ισχυρή συμμαχία απέναντι στους Κούρδους, τους οποίους αντιμετωπίζουν -η κάθε μία για τους ιδιαίτερους λόγους της- ως μια ανερχόμενη φιλοδυτική δύναμη που πρέπει να αναχαιτιστεί πριν αλλάξει για πάντα τον χάρτη της Μέσης Ανατολής.




Όπως δήλωσε την Τρίτη, σύμφωνα με το ΡΙΑ Νόβοστι, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, τη Δευτέρα το βράδυ ο Βλάντιμιρ Πούτιν συζήτησε τηλεφωνικά με τους ομολόγους του από την Τουρκία και το Ιράν, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Χασάν Ρουχανί, το θέμα του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία στο ιρακινό Κουρδιστάν.

Παραδοσιακά, το Κρεμλίνο δεν αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες των συνομιλιών, σημείωσε ο Πεσκόφ.

Συγκεκριμένα, καλούμενος από δημοσιογράφο να επιβεβαιώσει εάν το θέμα του δημοψηφίσματος στο ιρακινό Κουρδιστάν συζητήθηκε από τους ηγέτες των τριών χωρών, ο Ντμίτρι Πεσκόφ απάντησε:

«Το θέμα πράγματι τέθηκε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών συνομιλιών. Σε αυτήν την περίπτωση, η θέση της Ρωσίας δεν έχει υποστεί καμία αλλαγή.

»Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι η διατήρηση της εδαφικής και της πολιτικής ακεραιότητας των κρατών είναι εξαιρετικά σημαντική για τη διατήρηση της σταθερότητας και της ασφάλειας στην περιοχή και την επίλυση των κρίσιμων προβλημάτων που αφθονούν στην περιοχή».

Στις 28 Σεπτεμβρίου ο Βλάντιμιρ Πούτιν θα επισκεφθεί την Άγκυρα και στη συνέχεια ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα μεταβεί στην Τεχεράνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.