Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚ@ΤΟΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! 43ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ 9ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΑΓΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ΤΟΥ

Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες πυροβολήθηκε στο πρόσωπο ένα εννιάχρονο αγόρι στο Αγρίνιο αναζητούν οι άνδρες της ασφάλειας ...




Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες πυροβολήθηκε στο πρόσωπο ένα εννιάχρονο αγόρι στο Αγρίνιο αναζητούν οι άνδρες της ασφάλειας που έχουν αναλάβει την υπόθεση.




Ο φερόμενος ως δράστης, ένας 43χρονος άνδρας, αρνείται πως πυροβόλησε το παιδί, με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να αναφέρουν πως το έπραξε επειδή ενοχλήθηκε όταν ο μικρός έριχνε πέτρες μαζί με τα αδέρφια του στις καστανιές του!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου και άμεσα το εννιάχρονο παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη. Αξίζει να σημειωθεί πως το όπλο που προκάλεσε το τραύμα στο παιδί δεν εντοπίστηκε, καθώς η βολίδα που τον τραυμάτισε δεν αντιστοιχεί σε καμία απο τις 3 καραμπίνες που εντοπίστηκαν στο σπίτι του 43χρονου. Ο άνδρας είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost, νονός ενός εκ των αδελφών του τραυματισμένου παιδιού με τους αστυνομικούς να αναζητούν τα αίτια που περιστατικού.

flashnews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.