Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ...!!! «ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΑΘΟΣ» ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΡΤ

Η αναζήτηση των μελών του ΔΣ συνεχίζεται και ανάμεσά τους δεν θα βρίσκεται ο ηθοποιός ξεκαθαρίζουν από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτική...





Η αναζήτηση των μελών του ΔΣ συνεχίζεται και ανάμεσά τους δεν θα βρίσκεται ο ηθοποιός ξεκαθαρίζουν από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής

Σε λάθος της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης φαίνεται ότι αποδίδεται η είδηση ότι ο Χάρρυ Κλυνν θα αποτελέσει ένα από τα πέντε μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ.




Αρμόδια πηγή του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής έλεγε χαρακτηριστικά «δικό μου λάθος, συγγνώμη» για τη διαρροή της είδησης ότι την Πέμπτη ο ηθοποιός επρόκειτο να περάσει από ακρόαση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Κατά την ίδια πηγή ακόμα δεν έχει καταλήξει η αναζήτηση για τον εντόπισμο όλων των μελών του ΔΣ της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης ξεκαθαρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ο Χάρυ Κλύνν.

Υπενθυμίζεται ότι στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου έχει ήδη αναλάβει ο Βασίλης Κωστόπουλος ενώ αναπληρωτής του αναμένεται να τοποθετηθεί ο Γιώργος Θαλασσινός. Τα άλλα μέλη του ΔΣ είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο Διονύσης Τσακνής και δύο εκπρόσωποι των εργαζομένων.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.