Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ή ΔΕΝ ΗΤΑΝ 4 ΡΙΧΤΕΡ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ...

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το νησάκι Ίσκια, στην Νάπολη της Ιταλίας, που χτυπήθηκε από σεισμό 4 Ρίχτερ. Μπορεί η δόνηση να ήτ...

Απίστευτες εικόνες από τα 4 Ρίχτερ στην Ισκια της Ιταλίας - Δύο νεκροί




Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το νησάκι Ίσκια, στην Νάπολη της Ιταλίας, που χτυπήθηκε από σεισμό 4 Ρίχτερ. Μπορεί η δόνηση να ήταν ασθενής, όμως ήδη έχει κοστίσει την ζωή σε δύο ανθρώπους, 39 έχουν τραυματιστεί, ενώ υπάρχουν και αγνοούμενοι, παγιδευμένοι κάτω από τα ερείπια κτηρίων που κατέρρευσαν.




Περισσότερες ζημιές έχει υποστεί το χωριό Καζαμιτσιόλα, στο βόρειο τμήμα του νησιού. Εκεί κατέρρευσαν έξι κτήρια και από τα ερείπια ενός οι διασώστες ανέσυραν ζωντανό στις 4 τα ξ

ημερώματα ένα μωράκι μόλις επτά μηνών, ενώ εξακολουθούν έως αυτή την ώρα να προσπαθούν να βγάλουν κι άλλα μέλη της οικογένειάς του, μεταξύ αυτών και τα δύο αδερφάκια του, 4 και 6 ετών, που είναι παγιδευμένα.

Οι διασώστες έχουν επικοινωνία με τα παγιδευμένα παιδιά και τους έχουν δώσει νερό, όμως δεν έχουν κατορθώσει ακόμα να τα απεγκλωβίσουν, όπως δήλωσε συγκινημένος ο πατέρας τους. Και ο ίδιος παγιδεύτηκε κάτω από τα ερείπια την ώρα του σεισμού, ενώ τον απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες στις 2:30 τα ξημερώματα. Στο παρακάτω βίντεο ακούγονται οι πυροσβέστες να μιλούν στα παγιδευμένα παιδιά: «Έχουμε σώσει τον αδερφούλη σας» και «ερχόμαστε και για εσάς».

Νεκροί, όπως μεταδίδει η La Reppublica, είναι ένας ηλικιωμένος που χτυπήθηκε από το καμπαναριό μιας εκκλησίας που κατέρρευσε και μία γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στα ερείπια.



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.