Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΙΑΝΝΑ ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ, ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ...!!!

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ... ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ NEWSIT.GR. EXOYME ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕΙ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ...





ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ... ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ NEWSIT.GR. EXOYME ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕΙ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ!

Ο κακός χαμός έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας, όπου αντιεξουσιαστές πραγματοποιούσαν πορεία αλληλεγγύης για την Ηριάννα. Περίπου 300 άτομα ξεκίνησαν από το Μοναστηράκι με προορισμό το Σύνταγμα. Όταν έφτασαν στην Ερμού τα "αίματα άναψαν" και κάποιοι από αυτούς έκαναν θρύψαλα τις βιτρίνες των μαγαζιών.








Αμέσως δυνάμεις των ΜΑΤ έσπευσαν στο σημείο και απάντησαν με κρότου λάμψης, αναγκάζοντας τους διαμαρτυρόμενους να τραπούν σε φυγή. Οι αντιεξουσιαστές "κατέβηκαν" προς το Μοναστηράκι όπου μπήκαν μέσα στον σταθμό του Μετρό!












Οι άνδρες των ΜΑΤ τους ακολούθησαν και για ακόμη μία φορά "μπούκαραν" μέσα στον σταθμό. Ωστόσο, πολίτες που ήταν στο μετρό τους αποδοκίμασαν και τους ανάγκασαν να φύγουν. Οι αντιεξουσιαστές έγιναν καπνός ενώ διμοιρίες των ΜΑΤ "περιφρουρούν" το κέντρο της Αθήνας για να προλάβουν νέα ενδεχόμενη ένταση.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ? "ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ" ΟΙ ΦΙΛΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΛΗΡΕΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ... "ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ" ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ "ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" ΣΕ ΦΥΓΗ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ "ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΝ" ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΤΟ ΚΛΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!! ΣΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.