Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ Η ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΤΩΣΕ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ!!! ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΕΦΕΔΡΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ...!!!

Mεταφέρουμε από το loxias.gr Αν και το κομάντο μας καταγγέλει επώνυμα από τον λογαριασμό του το περιστατικό, εμείς επιλέγουμε να ...







Mεταφέρουμε από το loxias.gr

Αν και το κομάντο μας καταγγέλει επώνυμα από τον λογαριασμό του το περιστατικό, εμείς επιλέγουμε να μην δημοσιοποιήσουμε το όνομα του για ευνόητους λόγους... Ο "Λοχίας" τα πήρε στο κρανία και είναι βέβαιο πως θα τα πάρετε κι εσείς... Δείτε πόσο ανατριχιαστικά περιγράφει όσα συνέβησαν...





Γ.Κ.: Αυτή είναι η...περιβόητη μπλούζα που μου ζητήθηκε από τους αναρχικούς να βγάλω γτ κατά πάσα πιθανότητα αυτό τους προσβάλλει. 13 χτυπήματα με 2 ξύλινα κονταρια 2 γονατιες κυριος στο πρόσωπο και ένα κεφαλοκλειδωμα, 8 άτομα στο νούμερο αυτοί που ήταν οι άμεσα εμπλεκόμενοι.

Το μόνο που κατάφερα ήταν να τραυματισω τον έναν εξ αυτών. Αφού μετά από ένα σημείο σταμάτησα να αναπνέω και έπεσα λιποθυμος και αφού τα "παλικάρια" απομακρυνθηκαν κανένας απ τους περαστικούς που ήταν εκεί, καθώς όλο το περιστατικό εξελίχθηκε στην στάση στην άνοδο της 7ης μεραρχιας και 4:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, δεν προσπάθησε να με βοηθήσει.

Οι λόγοι για τους οποίους μπαίνω στην διαδικασία να κοινοποιω το περιστατικό είναι πρώτα για να σας δείξω ότι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε έχει ξεφύγει τελείως και δεύτερος και πιο σημαντικός είναι να προστατέψω -προφυλαξω μέσα απ αυτό το περιστατικό όλους όσους υπηρέτησαν, υπηρετούν ή πρόκειται να υπηρετησουν, προσοχή που και πως κυκλοφορείτε. Ελπίζω να είμαι το τελευταίο περιστατικό αυτής της πολιτικής τρέλας που μαστίζει αυτή τη χώρα.

Τελικά η μπλούζα δεν παραδόθηκε,γτ το περιστατικό δεν αφορά το ύφασμα αλλά τα ιδανικά και τις ιδέες που κουβαλάει και δεν θα την παρεδιδα ακόμα και αν με σκότωναν.

 Δεν είναι το πρώτο και σίγουρα δεν είναι το τελευταίο περιστατικό που συμβαίνει, ειδικά με νεαρούς Έλληνες που φοράνε μπλουζάκια με σύμβολα των μονάδων τους! Άλλη μιά απόδειξη ότι οι λεγόμενοι "αντιφασίστες" είναι στην πραγματικότητα ανθέλληνες,,, Με την Ελλάδα και τους Έλληνες έχουν πρόβλημα και ο "φασισμός" είναι η δικαιολογία τους, η κάλυψη τους; για επιθέσεις πρακτόρικου τύπου!



«Λοχίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.