Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΑΣ ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΧΤΟ... ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΜΥΡΤΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΧΗΣ!

Η περιπέτεια της κοπέλας είχε σοκάρει το πανελλήνιο, όταν, πριν από πέντε χρόνια, έπεσε θύμα βιασμού στην Πάρο Ένας χρυσός σταυρός...





Η περιπέτεια της κοπέλας είχε σοκάρει το πανελλήνιο, όταν, πριν από πέντε χρόνια, έπεσε θύμα βιασμού στην Πάρο

Ένας χρυσός σταυρός, για να τον φοράει στον λαιμό της και να την συντροφεύει στο ταξίδι της επιστροφής, ήταν το δώρο που έλαβε η 20χρονη, πλέον, Μυρτώ, αφήνοντας πίσω της το κέντρο αποκατάστασης Animus, στη Λάρισα, έπειτα από τρία και πλέον χρόνια θεραπείας.

Το συμβολικό δώρο έκανε στην Μυρτώ ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης, ο οποίος βρέθηκε στο Animus για τις εκδηλώσεις συμπλήρωσης δέκα χρόνων λειτουργίας και προσφοράς του Θεραπευτικού Κέντρου.




Σε ειδική τελετή, όπου τιμήθηκε η Μυρτώ, μίλησε για μια πραγματική μαχήτρια, που δεν λύγισε στις δύσκολες δοκιμασίες που της επιφύλαξε η ζωή. Αντιθέτως, βγήκε νικήτρια έπειτα από τη χρόνια και επώδυνη αποθεραπεία της και τώρα είναι έτοιμη να «ανοίξει τα φτερά της» και να κάνει ένα νέο βήμα στη ζωή της, μακριά από τους εφιάλτες του παρελθόντος.

«Να είσαι ευλογημένη κορίτσι μου... αυτός ο σταυρός θα είναι φύλακας-άγγελος σου στη νέα σου ζωή, και θα σε προστατεύει από κάθε κακουχία» της είπε ο βουλευτής, με το χαμόγελο να ζωγραφίζεται στο πρόσωπό της...


protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.