Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! «ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ» Ο ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ...!!!

Ο Βασίλης Κικίλιας είναι ο αποστολέας του τρόμο - δέματος στα γραφεία του ΔΝΤ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Όπως αποκάλυψε ο υπουργός προστασί...







Ο Βασίλης Κικίλιας είναι ο αποστολέας του τρόμο - δέματος στα γραφεία του ΔΝΤ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Όπως αποκάλυψε ο υπουργός προστασίας του πολίτη, Νίκος Τόσκας,στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 το τρομοδέμα προς το ΔΝΤ που τραυμάτισε ελαφρά υπάλληλο, έγραφε επάνω σαν αποστολέα το όνομα του Βασίλη Κικίλια, με διεύθυνση όμως που δεν αντιστοιχεί στο σημερινό γραφείο της ΝΔ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του Πολίτη, οι γαλλικές αρχές πριν λίγη ώρα τον ενημέρωσαν ότι το πακέτο είχε ταχυδρομηθεί από την Ελλάδα και ως αποστολέας φέρεται πολικό πρόσωπο. Και συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας τον ο οποίο και ενημέρωσε άμεσα.

Ο Νίκος Τόσκας επιχείρησε να εξηγήσει επίσης πως πέρασε το τρομοδέμα των Πυρήνων της Φωτιάς με αποδέκτη τον Βόλφκαγκ Σόιμπλε και – υποτιθέμενο – αποστολέα τον Αδωνι Γεωργιάδη από τους ελέγχους στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Οπως είπε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, η Αθήνα ζήτησε άμεσα ενημέρωση από τις γερμανικές αρχές μέσω του συνδέσμου της Γερμανίας στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.