Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΡΓΑ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΗ Η Γ.Γ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ: ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΦΙΜΩΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!..

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Με ανάρτησή της στο Facebook, αργά το βράδυ της Κυριακής, η Γενική Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτω...







Απίστευτο κι όμως αληθινό: Με ανάρτησή της στο Facebook, αργά το βράδυ της Κυριακής, η Γενική Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαιρούλα Γιαννακάκη, (η κολλητλη της Ρεπούση) κατηγορεί για ρατσισμό την Ολλανδική κυβέρνηση επειδή απαγόρευσε στους Μογγόλους υπουργούς του Ερντογάν να κάνουν προεκλογική εκστρατεία μέσα στο Ολλανδικό έδαφος!.. ΙΔΟΥ η ανάρτηση της Μαιρούλας για να φρίξετε:



Η απόφαση της Ολλανδικής κυβέρνησης συνιστά παραβίαση των δικαιωμάτων των Τούρκων πολιτών που διαβιούν επί του εδάφους της, κλείσiμο του ματιού στο ακροδεξιό και ξενοφοβικό ακροατήριο και δεν τιμά την παράδοση της ανεκτικότητας που χαρακτηρίζει αυτή τη χώρα αιώνες τώρα.

Αλίμονο αν η απάντηση της Ευρώπης στον Ερντοάν είναι να αρχίσει να του μοιάζει». Και το ακόμη πιό φοβερό είναι ότι αποκάτω σχολιάζει ο Κωνσταντινουπολίτης δημοσιογράφος του "Σκάϊ" Μανώλης Κωστίδης και ΣΥΜΦΩΝΕΙ με την Μαιρούλα!..

https://www.facebook.com/maria.yannakaki/posts/1327837037309853

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.