Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΕΒΕΝΤΗΣ Ο ΤΡΑΜΠ: ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!..

Το VOICE θα καταγράφει τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών… Τελικά, ο Ντόναλντ Τράμπ θα αποδειχθεί ο πιο συνεπής στις προεκλογικές εξαγγε...

neo-diatagma-upegrapse-o-tramp-gia-na-mplokarei-tous-metanastes




Το VOICE θα καταγράφει τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών…

Τελικά, ο Ντόναλντ Τράμπ θα αποδειχθεί ο πιο συνεπής στις προεκλογικές εξαγγελίες του Αμερικανός Πρόεδρος… Στην χθεσινή (ξημερώματα Τετάρτης) πρώτη ομιλία του στο Κογκρέσσο, ξεκαθάρισε ότι οι ΗΠΑ θα προχωρήσουν στην κατασκευή του τείχους κατά μήκους των συνόρων με το Μεξικό, αλλά και στη δημιουργία ενός ειδικού γραφείου που θα καταγράφει τα εγκλήματα των μεταναστών στην Αμερική!.. Πλέον, με τον νέο νόμο για την είσοδο αλλοδαπών στις Ηνωμένες Πολιτείες που θα εισαγάγει ο Τράμπ, «Αν δεν είσαι πολίτης των ΗΠΑ, ή αν δεν είσαι μόνιμος κάτοικος, δεν έχεις δικαιώματα βάσει του Συντάγματος»!..




ΔΙΑΝΟΕΙΣΘΕ να είχε τολμήσει κάτι ανάλογο στην Ελλάδα κάποιος πολιτικός; Να φτιάξει ειδικό γραφείο που θα παρακολουθεί την εγκληματικότητα των εισβολέων λαθροπροσφύγων και να μην έχουν κανένα συνταγματικό δικαίωμα όσοι αλλοδαποί εισέρχονται παράνομα στο ελληνικό έδαφος; Θα είχε καεί το πελεκούδι από τους εξεγερμένους μπολσεβίκους, όλοι (με πρώτη και καλύτερη την Εκκλησία) θα μίλαγαν για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και άλλα τέτοια τρελά!.

ΕΠΑΘΑΝ ΣΟΚ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ VOICE!..

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η χθεσινή εξαγγελία του Τράμπ ότι θα δημιουργήσει μιας ειδική υπηρεσία για τα θύματα εγκλημάτων που διαπράττονται από αλλοδαπούς μετανάστες. Η υπηρεσία αυτή που θα ονομάζεται VOICE (Victims Of Immigration Crime Engagement - Θύματα εγκλημάτων στα οποία έχουν εμπλακεί μετανάστες) θα δημοσιεύει σε εβδομαδιαία βάση λίστα με όλα τα εγκλήματα που διαπραάττονται από μετανάστες, νόμιμους και παράνομους και θα βοηθάει τους Αμερικανούς πολίτες που έπεσαν θύματα των εγκληματιών αλλοδαπών, αλλά και τις οικογένειές τους!..

Φαντάζεστε να είχε γίνει κάτι ανάλογο στην Ελλάδα: Μια οργάνωση που όχι μόνο θα κατέγραφε σε ημερήσια βάση τα εγκλήματα των λαθροπροσφύγων, αλλά και θα βοηθούσε ΜΟΝΟ τους Έλληνες που πέφτουν θύματα των αλλοδαπών εισβολέων; Όλοι θα μιλούσαν για Ρατσισμό, με πρώτους και καλύτερους τους συριζαίους Δεσποτάδες που έχουν διαστρεβλώσει τον Χριστιανισμό και θέλουν να μας μετατρέψουν σε καρπαζοεισπράκτορες!..

Επίσης ο Τράμπ εξήγγειλε και κάτι άλλων που δεν τολμάμε να κάνουμε στην Ελλάδα: Οι ΗΠΑ θα δέχονται μόνο εξειδικευμένους αλλοδαπούς μετανάστες, και όχι αγράμματους και ανειδίκευτους, όπως συμβαίνει στην χώρα μας, με αποτέλεσμα να ξοδεύουμε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για την εκπαίδευση των εισβολέων λαθροπροσφύγων!..

Εφημερίδα «Στόχος»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.