Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΙΞΤΕ ΞΑΝΑ...!!! ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΑΦΙΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ, ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.....









ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ, ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ... ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΗ ΝΕΑ "ΚΑΜΠΑΝΙΑ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΤ... ΕΣΥ ΠΕΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ... ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ...




Οι αφίσες της πανελλήνιας καμπάνιας «Δίπλα Σου» για την καταπολέμηση των διακρίσεων βάσει του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλου με όχημα την ομόφυλη συντροφικότητα, προβάλλεται εδώ και λίγες ημέρες σε στάσεις των ΜΜΜ του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Η καμπάνια φιλοδοξεί να συμβάλλει στην αντιμετώπιση του έντονου προβλήματος των διακρίσεων βάσει του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλου και να αποτελέσει ένα ανάχωμα στο πρωτόγνωρο, ιδιαίτερα ανησυχητικό και διαρκώς αυξανόμενο φαινόμενο των ομοφοβικών επιθέσεων που καταγράφονται στη χώρα μας.

Η προσπάθεια εξοικείωσης της κοινής γνώμης και αύξησης της ορατότητας των ατόμων με ομόφυλο σεξουαλικό προσανατολισμό, συνεχίζεται από τις τέσσερις οργανώσεις (ΟΛΚΕ, Θετική Φωνή, Athens Pride, Thessaloniki Pride) που υλοποιούν το πρόγραμμα με τη στήριξη του οργανισμού αλληλεγγύη – Solidarity Now και τη συμμετοχή πολλών ακόμα.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ? ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΝ,..


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.