Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΕ...!!! ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ 57ΧΡΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΣΕ 12ΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...!!!

ΚΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ ΠΑΛΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΚΕΤΟ ΚΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΠΑΙΣΑΝ ΟΙ...






ΚΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ ΠΑΛΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΚΕΤΟ ΚΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΠΑΙΣΑΝ ΟΙ ΠΕΙΡΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΞΥΟ ΠΡΙΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΙ ΑΥΤΟ...




Mε την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιών κατά συρροή συνελήφθη ένας 57χρονος Αλβανός από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο 57χρονος προσέγγισε έξω από σχολικό συγκρότημα της Νέας Ιωνίας πέντε δωδεκάχρονες μαθήτριες της πρώτης Γυμνασίου και προχώρησε σε άσεμνες πράξεις. Ο 57χρονος επιτέθηκε σε 12χρονα κορίτσια και χρησιμοποιώντας βία τις θώπευσε.

Μάλιστα ο ίδιος άνδρας είχε συλληφθεί να αυνανίζεται έξω από άλλο σχολείο.Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από περίοικους και διερχόμενους πολίτες, οι οποίοι ενημέρωσαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, αστυνομικοί της οποίας έσπευσαν άμεσα στο σημείο και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 57χρονος Αλβανός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.