Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΠΑΡΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ...

Με 7,5 μονάδες προηγείται η ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση της ALCO που δημοσιεύεται για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά». Σύμφωνα με...

Αποτέλεσμα εικόνας για δημοσκοπηση 2016



Με 7,5 μονάδες προηγείται η ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση της ALCO που δημοσιεύεται για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Σύμφωνα με τα ευρήματα η ΝΔ λαμβάνει 22,2% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ μόλις 15,8%. Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ φθάνει στο 26% έναντι 18,5% που λαμβάνει το κυβερνητικό κόμμα.




Σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας η ψαλίδα μεταξύ των δύο κομμάτων άνοιξε κατά 0,6 μονάδες.

Τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή με 6,6% και ακολουθούν το ΚΚΕ με 5%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5%, η Πλεύση Ελευθερίας με 3%, η Λαϊκή Ενότητα με 2,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,3%, η Ένωση Κεντρώων με 2,1% και το Ποτάμι με 1,8%. Άλλο κόμμα προτιμά το 4,7%, λευκό το 3,3%, αποχή το 11,2% και αναποφάσιστοι είναι το 14,7%.

Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της ίδιας δημοσκόπησης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρείται καταλληλότερος, τόσο στο θέμα της διαπραγμάτευσης όσο και στο πολυπόθητο ζήτημα της ανάπτυξης.

Επίσης, θεαματική είναι η παράσταση νίκης της ΝΔ καθώς εμφανίζει ποσοστό 60% στο ερώτημα “Αν είχαμε εκλογές την Κυριακή, ποιό κόμμα πιστεύετε ότι θα κέρδιζε” έναντι μόλις 9% που συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σωστή η πρωτοβουλία Παππά για το τηλεοπτικό σκηνικό

Θέση στο ζήτημα της δημοπρασίας για τις νέες τηλεοπτικές άδειες πήραν οι ερωτηθέντες, με το 63% από αυτούς να δηλώνει ότι ήταν σωστή η απόφαση της κυβέρνησης να ρυθμίσει το τοπίο στην τηλεόραση, σε αντίθεση με το 30% που πιστεύει ότι ήταν λάθος. Ωστόσο, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων θεωρεί ότι τα όσα έγιναν ήταν προς την λάθος κατεύθυνση. Συγκεκριμένα, το 77% πιστεύει ότι οι χειρισμοί της κυβέρνησης στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών ήταν λανθασμένοι, ενώ το 10% σωστοί και το 13% δεν τοποθετείται.

Τέλος, και αυτή η δημοσκόπηση καταγράφει την απογοήτευση που κυριαρχεί στην ελληνική κοινωνία αναφορικά με την οικονομική πορεία της χώρας καθώς το 82% απαντούν πως δεν βλέπουν έξοδο της χώρας από την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.