Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΘΑΝΑΤΟΣ...!!! ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ Ο ΕΠΙΛΟΧΙΑ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΠΟΥ «ΕΠΕΣΕ» ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ!

«Απονομή του ανώτερου βαθμού στον οποίο μπορούσε να εξελιχθεί σε θανόντα Υπαξιωματικό του Στρατού Ξηράς, ο οποίος απεβίωσε κατά την ...

Στο πένθος το Κομπότι Άρτας από τον άδικο χαμό του 38χρονου υπαξιωματικού





«Απονομή του ανώτερου βαθμού στον οποίο μπορούσε να εξελιχθεί σε θανόντα Υπαξιωματικό του Στρατού Ξηράς, ο οποίος απεβίωσε κατά την εκτέλεση υπηρεσίας που συνεπάγεται αυξημένο κίνδυνο»





Απονέμουμε το βαθμό του Ανθυπασπιστή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 παρ. 10 του ΝΔ/τος 445/1974 (Α΄160), στον Εθελοντή Μακράς Θητείας Επιλοχία Πεζικού Μπουραντά Κωνσταντίνο του Νικόλαου, ΑΜΟ:15691, από 5-9-16, θανόντα Υπαξιωματικό του Στρατού Ξηράς, ο οποίος απεβίωσε κατά την εκτέλεση υπηρεσίας που συνεπάγεται αυξημένο κίνδυνο.

Ο άτυχος Κωνσταντίνος Μπουραντάς σκοτώθηκε κατά την ανατροπή του τεθωρακισμένου άρματος στο οποίο επέβαινε σε νυχτερινή άσκηση... στην περιοχή Καμένου Δάσους στην κεντρική Λέσβο.

Ο έμπειρος 38χρονος υπαξιωματικός, ο οποίος υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στην ΕΛΔΥΚ και πήρε μετάθεση στην Μυτιλήνη σκοτώθηκε κατά την ανατροπή του τεθωρακισμένου άρματος Μ-113.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.