Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...!!! ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ...

Τα χειρότερα γλύτωσε ένας μαθητής δημοτικού σχολείου στα Χανιά, όταν χτυπήθηκε από τάση ηλεκτρικού ρεύματος που προήλθε από τα χριστ...

Τα λαμπάκια στο δέντρο του σχολείου έστειλαν μαθητή στο νοσοκομείο





Τα χειρότερα γλύτωσε ένας μαθητής δημοτικού σχολείου στα Χανιά, όταν χτυπήθηκε από τάση ηλεκτρικού ρεύματος που προήλθε από τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που ήταν στολισμένα στο δεντράκι του σχολείου, όπως γράφει το flashnews.gr.




Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικές ημέρες σε δημοτικό σχολείο των Χανίων, δυο μαθητές δημοτικού πήγαν να βάλουν στην πρίζα τα λαμπάκια που ήταν στολισμένα στο χριστουγεννιάτικο δεντράκι του σχολείου. Ωστόσο, τα λαμπάκια ήταν παλιά, ενώ σε πολλές άκρες ήταν σπασμένα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ένα παιδάκι να χτυπηθεί από το ρεύμα.

Άμεσα οι εκπαιδευτικοί ενημέρωσαν τους γονείς και το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ πονούσε και το κεφάλι του. Μάλιστα, νοσηλεύτηκε μια ολόκληρη ημέρα διότι σύμφωνα με τους γιατρούς, άτομα που τους χτυπάει το ρεύμα είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσουν αρρυθμίες στην καρδιά.

Να σημειωθεί ότι λίγες ημέρες πριν συμβεί το εν λόγω περιστατικό, στο ίδιο σχολείο, ακόμα ένας μαθητής χτυπήθηκε από το ρεύμα και πάλι από τα συγκεκριμένα φωτάκια.

Εγείρονται λοιπόν ερωτήματα από την πλευρά των δασκάλων, γιατί επαναχρησιμοποιήθηκαν χριστουγεννιάτικα λαμπάκια τα οποία παρουσίαζαν πρόβλημα και σε πολλές άκρες ήταν σπασμένα ενώ και πριν λίγο καιρό είχαν ακόμα ένα παρόμοιο περιστατικό;

Οι οδηγίες άλλωστε από το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών είναι σαφείς «Επιθεωρούμε τα χριστουγεννιάτικα φωτιστικά μας, για διαρροές, κοψίματα ή καμένες λάμπες καθώς και αν το φις έχει καλή προσαρμογή, με την πρίζα, για την αποφυγή σπινθηρισμών, πριν τα τοποθετήσουμε στο δέντρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.