Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΕΛΕΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ...!!!

ΣΟΚ στις Ένοπλες Δυνάμεις! Δύο αυτοκτονίες μέσα σ΄ ένα βράδυ! Πρώτα έγινε γνωστή η αυτοκτονία 45χρονου αεροπόρου στην Πάτρα,που έπεσε σ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ

ΣΟΚ στις Ένοπλες Δυνάμεις! Δύο αυτοκτονίες μέσα σ΄ ένα βράδυ! Πρώτα έγινε γνωστή η αυτοκτονία 45χρονου αεροπόρου στην Πάτρα,που έπεσε στο κενό! Λίγα λεπτά αργότερα πληροφορουμαστε την τραγική είδηση της αυτοκτονίας ενός Κελευστή του ΠΝ,ο οποίος απαγχονίστηκε! Ήταν πατέρας 2 παιδιών!

Ο Κελευστής βρέθηκε απαγχονισμένος σε πάρκο του Μοσχάτου που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι του!

------------------

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ»... ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΛΕΥΣΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ...!

-----------------

Αυτοκτονία στελέχους της ΠΑ που υπηρετούσε στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα.Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος αεροπόρος έπεσε στο κενό από την ταράτσα της πολυκατοικίας που έμενε στην περιοχή Έξω Αγυιά της Πάτρας. Ο 45χρονος γύρισε στο διαμέρισμα του , από την βάση και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες φορώντας την στολή του, ανέβηκε στην ταράτσα και βούτηξε στο κενό. Έχει εντοπιστεί σημείωμα στο οποίο ο αυτόχειρας φέρεται να εξηγεί του λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Ο αυτόχειρας ήταν πατέρας ενώ παιδιού, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.