Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΑΣ, Η ΧΡΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ!!!

Έφερε την Ελλάδα στην κορυφή με την συγκλονιστική της νίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και πλήθος κόσμου που θέλει να δει από κοντά ...

Έφερε την Ελλάδα στην κορυφή με την συγκλονιστική της νίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και πλήθος κόσμου που θέλει να δει από κοντά την Άννα Κορακάκη έχει φτάσει από νωρίς στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να αποθεώσει το «χρυσό» κορίτσι που μας έμαθε τι θα πει... σκοποβολή.

Η 20χρονη αθλήτρια ξεκίνησε χθες το ταξίδι της από το μακρινό Ρίο Ντε Τζανέριο μαζί με τον πατέρα και προπονητή της, Τάσο Κορακάκη, και σήμερα στις 13.25 έφτασε στην Αθήνα από όπου θα συνεχίσει για Θεσσαλονίκη με σκοπό να φτάσει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Δράμα.

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» υποδέχτηκε την Άννα Κορακάκη από την πλευρά της κυβέρνησης ο υπουργός Εσωτερικών κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής ενώ προς τιμήν της είναι σε εξέλιξη τελετή υποδοχής από στρατιωτικό άγημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.