Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ Η ΚΟΡΑΚΑΚΗ: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ»!!!

Στις πρώτες δηλώσεις της επί ελληνικού εδάφους μετά το θρίαμβό της στο Ρίο, η χρυσή ολυμπιονίκης στη σκοποβολή ανέφερε ότι δεν θα ξεχ...


Στις πρώτες δηλώσεις της επί ελληνικού εδάφους μετά το θρίαμβό της στο Ρίο, η χρυσή ολυμπιονίκης στη σκοποβολή ανέφερε ότι δεν θα ξεχάσει σε καμία περίπτωση τις δυσκολίες που πέρασε έως ότου να φτάσει στην κορυφή.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..
Την οικογένειά της, τους φίλους της και όσους τη στήριζαν πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες ευχαρίστησε αποκλειστικά η χρυσή ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη, στις πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή της στην Αθήνα από το Ρίο ντε Τζανέιρο.

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα [τι έχει συμβεί], θα μου πάρει λίγο καιρό», δήλωσε η 20χρονη πρωταθλήτρια, προσθέτοντας όμως ότι αυτό που δεν θα ξεχάσει σε καμία περίπτωση είναι οι δυσκολίες που πέρασε έως ότου να φτάσει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Εξέφρασε την ελπίδα ότι η διάκρισή της θα δώσει κίνητρο στα μικρά παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και για όσους ήδη αθλούνται να αποτελέσει έναυσμα για να πάνε πιο ψηλά, και σημείωσε πως στη σκοποβολή τα τελευταία χρόνια οι αθλητές μειώνονται.

Η πολιτεία «θα κάνει αυτό που δεν έκανε» για τα κενά που υπάρχουν στον αθλητισμό, «όχι με λόγια αλλά με πράξεις», δήλωσε από την πλευρά του ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, που εκπροσώπησε την κυβέρνηση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στάθηκε στην επιμονή και το πείσμα της 20χρονης ολυμπιονίκη, επισημαίνοντας ότι αποτελεί δίδαγμα για όλους ότι όσοι προσπαθούν μπορούν να κάνουν τα όνειρά τους πράξη.

---------------------------

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΝΕΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΓΚΑ... «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ... ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ, ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ, ΕΙΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ...»...!!!

---------------------------

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΑΣ, Η ΧΡΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ!!!

--------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.