Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ.... ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΕΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Ο φράκτης, τα αυξημένα μέτρα φύλαξης, ο στρατός, η βία της αστυνομίας, η συστηματική απείθεια έναντι των συμφωνιών, το κλείσιμο των σ...


Ο φράκτης, τα αυξημένα μέτρα φύλαξης, ο στρατός, η βία της αστυνομίας, η συστηματική απείθεια έναντι των συμφωνιών, το κλείσιμο των συνόρων δεν φαίνεται πως αρκούν στον πολιτικό κόσμο της Ουγγαρίας. Σύμφωνα με την τελευταία πρόταση που ακούστηκε στο ουγγρικό κοινοβούλιο, η οποία υιοθετήθηκε από αρκετούς πολιτικούς, ανάμεσά τους και συνεργάτες του πρωθυπουργού, Βίκτορ Ορμπάν, ήταν η τοποθέτηση γουρουνοκεφαλών στους φράκτες κατά μήκος των συνόρων, ώστε να αποτρέπουν τους μουσουλμάνους πρόσφυγες και να μην πλησιάζουν!

Την πρόταση όχι μόνο επικρότησε, αλλά σχολίασε με προκλητικό τρόπο, το μέλος τους δεξιού κόμματος του Ορμπάν, Γκιόργκι Σκόλφιν, ο οποίος έγραψε στο twitter ότι «τα κεφάλια γουρουνιών θα μπορούσαν να είναι πιο αποτελεσματικά».

Οι αντιδράσεις ήταν μεγάλες τόσο εντός της Ουγγαρίας, όσο και εκτός, ενώ ανθρωπιστικές οργανώσεις προειδοποίησαν πως αν εφαρμοστεί κάτι τέτοιο, θα προσφύγουν στα παγκόσμια όργανα. Ωστόσο, η πρόταση των Ούγγρων πολιτικών βρήκε απήχηση σε πολύ κόσμο στην ευρωπαϊκή χώρα, αλλά και σε μέλη της αστυνομίας και του στρατού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.