Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΤΙ ΜΑΖΕΥΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ: ΓΕΡΜΑΝΟ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΝΕΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΣΤΗ ΜΟΣΟΥΛΗ

Σύμφωνα με τοπικές πηγές από τη Μοσούλη, ο «χαλίφης» της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, όρισε νέο βαλή (κυβερνήτη)...

Σύμφωνα με τοπικές πηγές από τη Μοσούλη, ο «χαλίφης» της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, όρισε νέο βαλή (κυβερνήτη) στη Μοσούλη και για όλη την επαρχία (βιλαέτι) της Νινευή που ελέγχεται από τους τζιχαντιστές, έναν Γερμανό υπήκοο.

«Ο ηγέτης του ISIS Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι απάλλαξε από τα καθήκοντά του τον στρατιωτικό διοικητή των τζιχαντιστών στο βιλαέτι της Νινευή, Μουάζ Αλ Αφερί, και όρισε έναν στενό συνεργάτη του που είναι Γερμανός υπήκοος», γράφουν τα αραβικά Μέσα επικαλούμενα τοπικές πηγές και συνεχίζουν:

«Πρόκειται για έναν από τους ηγέτες του ISIS που πέρασαν χρόνια στο Αφγανιστάν και επέστρεψαν στο Ιράκ αφού το Ισλαμικό Κράτος κατέλαβε τη Νινευή πριν δύο χρόνια».

Το Ισλαμικό Κράτος αισθάνεται να μην κερδίζει τον πόλεμο στην επαρχία της Νινευή, στο βορειοδυτικό Ιράκ, με τις κουρδικές δυνάμεις από τα βόρεια και τις ιρακινές από τον νότο να πλησιάζουν τη Μοσούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.