Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!!

Συνελήφθη ο τέως Δήμαρχος Δραπετσώνας-Κερατσινίου Λουκάς Τζανής κατηγορούμενος για παράνομη συνταγογράφηση φαρμάκων ευρείας χρήσης, απιστ...

Συνελήφθη ο τέως Δήμαρχος Δραπετσώνας-Κερατσινίου Λουκάς Τζανής κατηγορούμενος για παράνομη συνταγογράφηση φαρμάκων ευρείας χρήσης, απιστία, απάτη σε βάρος του Δημοσίου σε βαθμό κακουργήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, συνέλαβαν τον 53χρονο φαρμακοποιό, όταν σε αποθήκη που διατηρούσε εντόπισαν 3.000-4.000 φάρμακα, από τα οποία είχαν αποκολληθεί τα κουπόνια γνησιότητας. Ο ίδιος, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., υποστήριξε ότι «ήθελε να χαρίσει τα φάρμακα σε Σύρους πρόσφυγες». Η αστυνομική έρευνα έχει επεκταθεί και σε γιατρούς του Κερατσινίου και άλλων περιοχών, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι προέβαιναν στην παράνομη συνταγογράφηση.
Στελέχη του ΕΟΦ, του ΕΟΠΥΥ και άλλων Ταμείων, προβαίνουν σε παράλληλες έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τις συνταγές των φαρμάκων που εντοπίστηκαν στην αποθήκη, τους γιατρούς που τις είχαν γράψει και το εύρος της οικονομικής ζημιάς για το ελληνικό δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.