Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ!!!

Την έντονη ανησυχία του, για τήν άνοδο του ακροδεξιού «Εθνικού Μετώπου» της Μαρίν Λεπέν, σε περιοχές όπου υπάρχουν σημαντικές εβραϊκές κο...

Την έντονη ανησυχία του, για τήν άνοδο του ακροδεξιού «Εθνικού Μετώπου» της Μαρίν Λεπέν, σε περιοχές όπου υπάρχουν σημαντικές εβραϊκές κοινότητες, εξέφρασε σήμερα, το Γαλλικό Εβραϊκό Συμβούλιο, καλώντας τους ψηφοφόρους να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες, στον επικείμενο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών, προκειμένου να εμποδίσουν, την επικράτηση της Γαλλικής ακροδεξιάς σ’ αυτές τις περιοχές.
Το Εθνικό Μέτωπο, διευκρινίζει το Γαλλικό Εβραϊκό Συμβούλιο, υπάρχει κίνδυνος να επικρατήσει στην περιοχή της Γαλλικής Ριβιέρας (Μασαλία, Νίκαια, Κάννες κ.α), στην κεντρική και στην ανατολική Γαλλία ( Βουργουνδία, Αλσατία, Λοραίνη και Στρασβούργο) όπου υπάρχουν εβραϊκές κοινότητες.
Καλεί δε τους Γάλλους ψηφοφόρους να μπλοκάρουν με την ψήφο τους την επικράτηση του «Εθνικού Μετώπου» σ’ αυτές τις περιοχές, υποστηρίζοντας ότι το κόμμα της Μαρίν Λεπέν, είναι ένα ξενοφοβικό και ρατσιστικό κόμμα.
«Μην αφήσετε την Δημοκρατία να δώσει τη θέση της στην απειλή», καταλήγει η ανακοίνωση του Γαλλικού ΕβραΪκού Συμβουλίου.


Πηγή: reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.