Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΗ ΖΩΗ: ΤΟ ΖΩΟ ΤΟΥ ΣΕΞ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ... Η ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΕΡΣΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ!!

Η σέξι ηθοποιός υπογράμμισε την ανάγκη για αυστηρότερη νομοθεσία αναφορικά με την κακοποίηση ζώων και την προστασία του περιβάλλοντος - ...


Η σέξι ηθοποιός υπογράμμισε την ανάγκη για αυστηρότερη νομοθεσία αναφορικά με την κακοποίηση ζώων και την προστασία του περιβάλλοντος - Τον θαυμασμό του για την ομορφιά της εξέφρασε ο προσωπάρχης του Ρώσου προέδρουΜε τον προσωπάρχη του Κρεμλίνου, Σεργκέι Ιβανόφ, συναντήθηκε η εκρηκτική Πάμελα Άντερσον τη Δευτέρα στο Κρεμλίνο, με σκοπό να συζητήσουν την ενίσχυση των μέτρων προστασίας της άγριας ζωής στη Ρωσία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που καλύφθηκε τηλεοπτικά από το κρατικό κανάλι Russia Today, η πρώην ηθοποιός και νυν ακτιβίστρια των δικαιωμάτων των ζώων προέτρεψε τη Ρωσία να αυξήσει τα μέτρα προστασίας της τοπικής πανίδας και υπογράμμισε την ανάγκη για αυστηρότερη νομοθεσία αναφορικά με την κακοποίηση ζώων και την προστασία του περιβάλλοντος.



«Εκατομμύρια άνθρωποι ανά την υφήλιο αναζητούν ηγέτες που επιδεικνύουν ευαισθησία σε σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος, τη βιοποικιλότητα και τα δικαιωμάτων των ζώων. Η Ρωσία έχει αποδείξει ότι είναι ένα έθνος που δεν φοβάται να αναλάβει δράση, όταν αυτό απαιτείται», ανέφερε η πρώην σταρ του Μπέιγουοτς.

Η Πάμελα Άντερσον επισκέφθηκε τη Μόσχα έπειτα από την επιστολή που απέστειλε στον Ρώσο πρόεδρο, ζητώντας τη στήριξή τους στον αγώνα της για την προστασία του περιβάλλοντος. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψή της στη ρωσική πρωτεύουσα, η ξανθιά καλλονή είχε την ευκαιρία να απολαύσει μία ιδιωτική ξενάγηση στο Κρεμλίνο.



«Για μένα, η σημερινή συνάντηση είναι πολύ ασυνήθιστη και ενδιαφέρουσα, αφού έχω την ευκαιρία να συζητήσω την προστασία πολύ όμορφων ζώων με μία πολύ όμορφη γυναίκα», είπε ο κ. Ιβανόφ, εμφανώς γοητευμένος από την χυμώδη συνομιλήτριά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.