Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ... ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ!!!

Σοκ προκαλούν οι ομοιότητες μεταξύ της ταινίας «Made in France» σε σκηνοθεσία του Nicolas Boukhrief, που επρόκειτο να βγει στις κινηματογ...

Σοκ προκαλούν οι ομοιότητες μεταξύ της ταινίας «Made in France» σε σκηνοθεσία του Nicolas Boukhrief, που επρόκειτο να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την Τετάρτη και των πολύνεκρων επιθέσεων που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Παρίσι.

Όπως ανακοίνωσαν το πρωί του Σαββάτου οι εταιρείες διανομής, η πρεμιέρα της ταινίας μετατίθεται για τους προσεχείς μήνες.

Σημειώνεται ότι η προβολή της ταινίας, η οποία έχει ήδη ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με αφορμή την προκλητική αφίσα που απεικονίζει ένα καλάσνικοφ πάνω από τον Πύργο του Άιφελ και το σύνθημα «Η απειλή προέρχεται από το εσωτερικό», έχει ακυρωθεί ξανά, έπειτα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στα γραφεία της εφημερίδας Charlie Hebdo τον περασμένο Ιανουάριο.

Η ταινία καταγράφει τις περιπέτειες ενός μουσουλμάνου δημοσιογράφου που -εν κρυπτώ- ακολουθεί τα βήματα Γάλλων, οι οποίοι έχουν ασπαστεί το Ισλάμ και βρίσκονται στα προάστια του Παρισιού, με σκοπό να βυθίσουν την πόλη στον όλεθρο.

Πλέον, οι αφίσες της ταινίας -που έχουν τοποθετηθεί σε σταθμούς του μετρό και στάσεις λεωφορείων σε ολόκληρη τη γαλλική πρωτεύουσα- προκαλούν αρνητικά συναισθήματα στους κατοίκους της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.