Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ... ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!! ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Η ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝΑ...

Η Ivana Trump αποκάλυψε στον δικηγόρο της Michael Kennedy ότι ο σύζυγος της κρατούσε κοντά στο κρεβάτι του ένα βιβλίο με λόγους του Αdo...


Η Ivana Trump αποκάλυψε στον δικηγόρο της Michael Kennedy ότι ο σύζυγος της κρατούσε κοντά στο κρεβάτι του ένα βιβλίο με λόγους του Αdolf Hitler.

"Τον περασμένο Απρίλιο, ίσως σκεπτόμενη της τσέχικη καταγωγή της, η Ivana Trump είπε στον δικηγόρο της Michael Kennedy ότι κατά καιρούς ο σύζυγός της διάβαζε βιβλία με λόγους του Hitler, τα οποία και κρατούσε ένα γραφείο δίπλα στο κρεβάτι του", γράφει η Marie Brenner, δημοσιογράφος του Vanity Fair, στο οποίο είχε μιλήσει το 1990 η κα Trump.

Οι λόγοι ήταν πριν την κατάληψη της εξουσίας από τον Hitler και φανερώνουν το μέγεθος της προπαγανδιστικής του ικανότητας.

"Έμαθε πως να είναι χαρισματικός ομιλητής και οι άνθρωποι, για κάποιο λόγο, θαμπώθηκαν από αυτόν", αναφέρει για τον Hitler ο καθηγητής Bruce Loebs, ο οποίος διδάσκει για 46 χρόνια στο πανεπιστήμιο του Idaho το μάθημα "Η ρητορική του Hitler και του Churchill".

"Οι άνθρωποι έμοιαζαν έτοιμοι να τον ακολουθήσουν γιατί φαινόταν να έχει τις σωστές απαντήσεις την περίοδο της μεγάλης οικονομικής αναταραχής", σημειώνει.

Όταν η Brenner ρώτησε την Trump πως απέκτησε τους λόγους του Hitler, αυτή, αφού στην αρχή έδειξε να ενοχλείται, τελικά αποκάλυψε πως ήταν ο Εβραίος Marty Davis της Paramount που της είχε δώσει ένα αντίγραφο του'Mein Kampf'.

"Ήταν το 'My New Order' με τους λόγους του Hitler και όχι το 'Mein Kampf'", θα την διορθώσει αργότερα ο Davis.

Σύμφωνα με το Vanity Fair η Ivana Trump εκμυστηρεύτηκε σε φίλο της ότι ο ξάδελφος του πρώην συζύγου της John Walter έλεγε 'Heil Hitler" κάθε φορά που πήγαινε στο γραφείο του Trump.

newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.