Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... Ο ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ 9ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ... Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ...

ΣΥΡΙΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ... - Ακόμα μια υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου ταλανίζει την Κύπρο - Ο ένας πίσω από τον ...



ΣΥΡΙΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ...


- Ακόμα μια υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου ταλανίζει την Κύπρο
- Ο ένας πίσω από τον άλλον την βίαζαν οι σύντροφοι της μητέρας της!
- Η μικρή εξομολογήθηκε τα πάντα στην γιαγιά της
- Ο ένας έχει συλληφθεί, ενώ ο άλλος αναζητείται
- Σοβαρά ερωτηματικά προκύπτουν για τη μητέρα

Ζούμε σε μια κοινωνία που νοσεί βαθύτατα, καθώς όπως διαπιστώνεται το ένα κρούσμα σεξουαλικής και ψυχικής κακοποίησης ανηλίκων διαδέχεται το ένα το άλλο, ενώ πολλές φορές, αν όχι τις περισσότερες, το απόστημα σπάει κατόπιν εορτής, όταν το παιδί έχει ήδη υποστεί σημαντική ψυχοσωματική βλάβη.

Έτσι για ακόμα μια φορά καταγράφουμε μια απίστευτη υπόθεση, με μια 9χρονη, σύμφωνα με δική της μαρτυρία, αλλά και της γιαγιάς της βιαζόταν 'η/και δεχόταν σεξουλικές επιθέσεις από συντρόφους της μητέρας της!

Η μικρή κατήγγειλε μέσω της γιαγιάς αρχικά στο Γραφείο Ευημερίας ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον τωρινό σύντροφο της μητέρας της, Σύρου στην καταγωγή, για τον οποίον η αστυνομία έχει ήδη εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

Ωστόσο, το στοιχείο στην υπόθεση που σοκάρει και πιθανότατα εγείρει σοβαρά ερωτηματικά για τον ρόλο της μητέρας στην όλη υπόθεση, είναι το γεγονός ότι το παιδί είχε και στο παρελθόν δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από άλλον σύντροφο της μητέρας, 22 ετών. Το περιστατικό σύμφωνα με τα καταγγελόμενα έλαβε χώρα μάλιστα πριν από 3 χρόνια δηλαδή όταν το κοριτσάκι ήταν μόλις 6 ετών.

Η μητέρα του παιδιού είχε δεσμό μαζί του κατά την διετία 2011 – 2012, με τον 22χρονο να προσάγεται σήμερα σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου, ο οποίος και ετέθη υπό εξαήμερη κράτηση προκειμένου να υπάρξει περαιτέρω διερεύνηση για το σκέλος της υπόθεσης που τον αφορά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ" η υπόθεση βγήκε στην επιφάνεια, δυστυχώς πολύ αργά, όταν η μικρή αποφάσισε να μιλήσει στην γιαγιά του για τα όσα αναγκαζόταν να βιώσει, από τον παρόντα σύντροφο της μητέρας της, ενώ τότε της αποκάλυψε και για την άσεμνη επίθεση που είχε δεχθεί και από τον παλιό της σύντροφο, τον 22χρονο που έχει συλληφθεί.

Ευτυχώς, η γιαγιά κινητοποιήθηκε και αμέσως καταγγέλθηκαν τα περιστατικά στο Γραφείο Ευημερίας και ακολούθως η Αστυνομία, η οποία έλαβε οπτικοακουστική κατάθεση από το παιδί, το οποίο και περιέγραψε με πάσα λεπτομέρεια τα όσα υπέστη στα χέρια των δύο ανθρωπόμορφων τεράτων.

Ο καταζητούμενος Σύρος:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.