Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ…ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας. Κείμενο που αναρτήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην ιστοσελίδα athens indymedia κάνει λόγο για έναρξη απε...

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.


Κείμενο που αναρτήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην ιστοσελίδα athens indymedia κάνει λόγο για έναρξη απεργίας πείνας των φυλακισμένων στον Κορυδαλλό μελών της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς (ΣΠΦ).
Στην ανάρτηση γίνεται λόγος για «σκευωρία εναντίον συγγενών και φίλων τους» και επιτίθενται στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Το κείμενο αναφέρει:

«Οι σύντροφοι της ΣΠΦ ξεκινάν απεργία πείνας μέχρι θανάτου, χωρίς κανένα ενδεχόμενο οπισθοχώρησης, για την απίστευτη σκευωρία εναντίον των συγγενών τους και προσώπων του φιλικού περιβάλλοντος των τελευταίων.
Χωρίς κανένα στοιχείο και μόνο για εκδικητικούς λόγους προς τους φυλακισμένους τραβάνε το σχοινί στα άκρα στήνοντας ένα τερατούργημα. Μόνο ψέματα και δημιουργία κλίματος.
Ο σύριζα συμπεριφέρεται χειρότερα από τους ακροδεξιούς νεοδημοκράτες. Η αντιτρομοκρατική πλέον λειτουργεί πιο αυθαίρετα από ποτέ. Απλά ντροπή…και άλλα τρομοκρατικά!

Γιατί κατηγορούν όμως οι συμμορίτες της ΣΠΦ τόσο έντονα τον Σύριζα; Μήπως γιατί οι όσοι ασχολούνται με την τρομοκρατία βοηθούσαν με όποιον τρόπο μπορούσαν τον Σύριζα στην αναρρίχηση της εξουσίας;

Θυμάστε τον 23χρονο Φοίβο Χαρίση-Πούλο; Ο Φοίβος Χαρίσης-Πούλος αναγνωρίστηκε από υπαλλήλους των ΕΛΤΑ, καθώς στη διάρκεια της ληστείας στην τράπεζα στο Βελβεντό από τους συμμορίτες της Σ.Π.Φ. τού έπεσε η κουκούλα και αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του. Από τα δικαστικά έγγραφα προκύπτει επίσης ότι το γενετικό αποτύπωμα των Ντάλιου και Χαρίση-Πούλου «εμπεριέχεται σε γενετικούς τύπους που προσδιορίστηκαν σε αντικείμενα (γάντια, κλείστρο όπλων) που χρησιμοποιήθηκαν στη διπλή ληστεία του Βελβεντού.

Η μητέρα του, Ουρανία Πούλου, είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Παιανία και ήταν αποσπασμένη υπάλληλος σε γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Και οι δύο γονείς του νεαρού φοιτητή είχαν δραστηροποιηθεί στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην Παλήνη. Ο 23χρονος σπούδασε σε σχολείο στα Γλυκά Νερά και ήταν φοιτητής της Οικονομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Πειραιά. Το τελευταίο χρονικό διάστημα απουσίαζε από το σπίτι του και δεν παρουσιαζόταν στην σχολή του, κάτι που είχε συμβεί και με άλλους νεαρούς που είχαν κατηγορηθεί για συμμετοχή σε ένοπλες οργανώσεις.

Εξάλλου Βουλευτές του Σύριζα κατ’ επανάληψη έχουν πάει μάρτυρες υπεράσπισης στην δίκη της 17Ν αλλά και ένα σωρό άλλα παραδείγματα, όπως ο φονιάς αριστερός ληστής της Πάρου Τάσου Θεοφίλου που είχε σκοτώσει τον άτυχο ταξιτζή Δημήτρη Μίχα, στην προσπάθεια διαφυγής του, ή οι δηλώσεις συμπαράστασης του Σύριζα υπέρ των συμμοριτών – τρομοκρατών της Συνομωσίας Πυρήνων Φωτιάς.
Καμία όμως ανακοίνωση για την Μυρτώ, ή για τον άτυχο Δημήτρη Μίχα… Αλλά τι να πεις;
Αυτή είναι η διαδρομή της τρομοκρατίας – Σύριζα. Γιατί όλοι οι αριστεροί ΔΕΝ είναι τρομοκράτες, αλλά όλοι οι τρομοκράτες είναι αριστεροί!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.