Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ... Η ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ ΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ...!!! ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΤ@ΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ....;;;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ "ΑΔΕΡΦΙΑ" ΜΑΣ ΚΑΙ "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ... ΤΗΝ ΛΕΠΕΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ "ΑΔΕΡΦΙΑ" ΜΑΣ ΚΑΙ "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ... ΤΗΝ ΛΕΠΕΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ!

Με τη στήριξη που παρέχει στον ΣΥΡΙΖΑ η Μαρίν Λε Πεν επιχειρεί επίσης να πάρει αποστάσεις από όσους την κατηγορούν για ακροδεξιά ρητορική και για πολιτικές συγγένειες με τη Χρυσή Αυγή

Την ευχή της να κερδίσει στις εκλογές στην Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λε Πεν μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde». Η ευθεία στήριξη στο κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς στην Ελλάδα από την κυρία Λε Πεν δεν εμπεριέχει καμία αντίφαση καθώς σύμφωνα με την ίδια, «μια πιθανή επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ θα ενισχύσει τις αντιευρωπαϊκές πολιτικές στην Ευρώπη».

Με τη στήριξη που παρέχει στον ΣΥΡΙΖΑ η Μαρίν Λε Πεν επιχειρεί επίσης να πάρει αποστάσεις από όσους την κατηγορούν για ακροδεξιά ρητορική και για πολιτικές συγγένειες με τη Χρυσή Αυγή. «Υπάρχει ένα χάσμα στην Ε.Ε. που περνά από την εξαγορά των πολιτών μέσω του ολοκληρωτισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των χρηματοπιστωτικών αγορών» υποστηρίζει στη γαλλική εφημερίδα η κυρία Λε Πεν λέγοντας πως παραμένει απόλυτα συνεπής στις θέσεις της και δεν μετατρέπεται σε ακτιβίστρια της ακροαριστεράς. «Δεν συμφωνούμε με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ειδικά στο ζήτημα της μετανάστευσης, αλλά θα καλωσορίσουμε την νίκη του» δήλωσε χαρακτηριστική η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρίν Λε Πεν υποστηρίζει ευθέως πολιτικά κόμματα της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Το 2003 είχε δώσει συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φόρουμ στο Παρίσι όπου είχε υποστηρίξει πως «οι πολιτικές δυνάμεις που τάσσονται κατά της παγκοσμιοποίησης θέτουν τις σωστές ερωτήσεις, αλλά δίνουν τις λάθος απαντήσεις».

Αναφορικά με τις ενδεχόμενες συμμαχίες του Εθνικού Μετώπου με πολιτικές δυνάμεις σε άλλες χώρες της Ε.Ε., η κυρία Λε Πεν υποστήριξε στην εφημερίδα «Le Monde» πως «όπου δεν υφίσταται αντίστοιχο πολιτικό κόμμα με το Εθνικό Μέτωπο, είναι η άκρα αριστερά που παίρνει τη θέση μας».

3 σχόλια

  1. Θέλει η π@@τανα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Όλα τα πρακτοράκια της ΝΤΠ σε θέσεις "κλειδιά" και σε συσκευασία 3 σε 1. Διαλέχτε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.