Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ...!

ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ορκίστηκε πριν από λίγο ο νεότερος πρωθυπουργός της χώρας. Νεότερος και από το...


ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ορκίστηκε πριν από λίγο ο νεότερος πρωθυπουργός της χώρας. Νεότερος και από τον Κώστα Καραμανλή το 2004, ο Αλέξης Τσίπρας έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που υπέγραψε το Προεδρικό Διάταγμα. Ο Κάρολος Παπούλιας συνεχάρη το νέο πρωθυπουργό της χώρας...


5 σχόλια

  1. Και με τους άλλους που είχαν ορκιστεί στα ιερά και όσια, προκόψαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερα άθεος και ειλικρινής, παρά μασόνος και υποκριτής (όπως τόσοι και τόσοι πρωην πρωθυπουργοί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ.. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΙΟ ΠΑΠΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Χ.Ο. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΑΣ ! ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EYLOGIA ZITAME APO TON ARXIEPISKOPO OXI EYXH! ATHEOS EINAI KAI THA THN EPIVALI SE OLOYS MAS! XARAS EYAGELIA GIA TOYS ATHEOYS KAI ADIAFOROYS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τρομακτικο αλλα ειδαμε και τους θρησκους...ελπιζω να υπερασπιστει ως αθεος την πατριδα όπως καποιοι εβραιοι που πολεμισαν για την ελλαδα ως αξιοματικοι του στρατού π.χ. φριζής..( αγαλμα στην Χαλκίδα στην πυροσβεστική..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.