Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΧΑΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ... ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ...!

Ένταση και επεισόδια σημειώνονται μετά τη λήξη της αποψινής πορείας αλληλεγγύης για τον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό. Μετά το τέλος της ...


Ένταση και επεισόδια σημειώνονται μετά τη λήξη της αποψινής πορείας αλληλεγγύης για τον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό.

Μετά το τέλος της συγκέντρωσης, ομάδες νεαρών κινήθηκαν στα στενά των Εξαρχείων και προκάλεσαν φθορές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ενώ παράλληλα έκαψαν κάδους απορριμμάτων, στήνοντας οδοφράγματα.

Συγκεκριμένα, στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Χαριλάου Τρικούπη, άγνωστοι έκαψαν κάδους σκουπιδιών ενώ αναποδογύρισαν δύο αυτοκίνητα. Επίσης προκάλεσαν ζημιές σε υποκατάστημα τράπεζας.

Λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ, αντιεξουσιαστές κατέλαβαν λεωφορείο δίπλα στο Πολυτεχνείο στο οποίο και προξένησαν ζημιές .Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο όχημα το οποίο τοποθέτησαν μπροστά την οδό Στουρνάρη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ... «ΡΕ ΔΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΤΑΝΚΣ...;;; ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ...!!!» ΛΕΕΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...!!!

1 σχόλιο

  1. Αυτά τα γνωστά άγνωστα κτήνη, μόνο όταν τα βαράς στο ψαχνό γλυτώνεις. Αν δεν πάρει η πολιτεία την απόφαση να απαλλαγεί απο αυτά τα απλυταριά, πάντα φασαρίες θα κάνουνε. Μόνο αν κυβερνήσει η Χ.Α. γλυτώνουμε. Όλοι οι άλλοι είναι κότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.