Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ... ΦΩΤΟ: Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΡΕ... ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.... ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ ΜΑΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ...!!!

ΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟΥ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤ...


ΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟΥ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ...


ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ... ΑΛΛΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΡΩΣΟΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΟ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ... ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ... ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΤΑ 6% ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΓΩΓΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ...!!!

8 σχόλια

  1. Εδώ εμείς οθ ίδιοι φτιάχνουμε μνημεία και μουσεία του σφαγέα μας και σα να μην έφταναν αυτά πάει ο αντιπροέδρους της κυβέρνησης μας και δηλώνει ότι επί 400 χρόνια οθωμανικής κατοχής-σκλαβιάς-σφαγών είναι πολιτιστική κληρονομιά μας, το στεφάνι του Πουτινιαρη μας πείραξε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί αυτός τι ζόρι τραβάει??? Εδώ καταθέτανε οι δικοι μας οι Ελληναράδες που μετά τους χορεύανε σαν γιουσουφάκια που ήτανε ή κάνανε κουμπαριές με τους μεμέτηδες, και σύ κολλησες στον πούτιν???
    Αυτός τουλάχιστον κάνει την δουλιάτου .Οι δικοίμας τι δικαιλογία άραγε έχουνε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πότε επιτέλους θα καταλάβουμε ότι είμαστε μόνοι μας;;;; Ο λαός μας λέει πως αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς μην περιμένεις να σε ξύσει άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ. Πουτιν ειναι Ρωσσος πολιτικος και προασπιζει τα συμφεροντα της Πατριδος του οπως αυτος τα αντιλαμβανεται.Μακαρι και οι Ελληνες πολιτικοι να προασπιζαν τα Δικαια της Ελλαδος μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ...Kοιταει το συμφερων του για την πατριδα του...ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΗΣΗ Η Ε.Ε...ΚΑΙ η κυβερνηση της Ελλάδος δεν εχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα του πουτιν για σοβαρές επένδυσής,και την Πόλη μονοι μας θα την πάρουμε...των σωστό καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και εμεις περιμενουμε την πολη , με Π......ς μην ελπιζεται σε κατιαυτα τα λογια δεν λεγονται απο ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε στόχε δεν ανεβάζεται τα σχόλιά μου ρε!εγώ φταίω που ενημερώνομαι από εσας...αντε γεια !!!αντε γεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.