Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΕΜΟΣ...!! ΟΙ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ... «ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ»...;;; ΛΕΝΕ ΣΕ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ...!!!

Μετά τον Μάρκο Ίβκοβιτς, οι οπαδοί της Γαλατασαράι έχουν βάλει στο στόχαστρο τους οπαδούς του Ολυμπιακού, της Παρτιζάν και της ΤΣΣΚΑ Φ...


Μετά τον Μάρκο Ίβκοβιτς, οι οπαδοί της Γαλατασαράι έχουν βάλει στο στόχαστρο τους οπαδούς του Ολυμπιακού, της Παρτιζάν και της ΤΣΣΚΑ

Φαίνεται τελικά οτι οι οπαδοί της Γαλατασαράι δεν βάζουν μυαλό, μετά τον τραγικό θάνατο του Μάρκο Ίβκοβιτς. Το αντίθετο μάλιστα.

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου, οι Τούρκοι θέλουν να συνεχίζουν τον κύκλο... θανάτου, βάζοντας μάλιστα στο στόχαστρο και τους οπαδούς του Ολυμπιακού, μαζί με αυτούς της Παρτιζάν και της ΤΣΣΚΑ.

Στη φωτογραφία απεικονίζονται, Τούρκοι οπαδοί που στα χέρια τους κρατούν ένα πανό, στο οποίο γράφει «ποιος θα είναι ο επόμενος», μετά το νεκρό του Ερυθρού Αστέρα. Στο κάτω μέρος έχουν τις επιλογές των οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού, της Παρτίζαν και της ΤΣΣΚΑ.

Θυμίζουμε ότι τραγικό θάνατο είχε βρει οπαδός του Ερυθρού Αστέρα στην Κωνσταντινούπολη σε σύρραξη με γκρουπ οπαδών της Γαλατασαράι πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων για την Euroleague.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.