Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ; ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ... ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ!!!

ENAΣ AKΟΜΑ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ,...

ENAΣ AKΟΜΑ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ, ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΩΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΦΥΓΟΥΝ. ΕΔΩ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Οι φωτογραφίες αυτές, παρμένες με κινητά σαν “αναμνηστικά” από κάποιους που ήταν παρόντες (συνήθως δράστες) σε λουτρά αίματος, στη Συρία και στο Ιράκ, μας δείχνουν τη βαρβαρότητα του ISIS αλλά και του ισλάμ, σε πλήρη ανάπτυξη. Προβλήθηκαν σε πολωνικό τηλεοπτικό κανάλι και η αναπαραγωγή και κυκλοφορία τους σκοπό έχει την αφύπνιση των χωρών όλου του κόσμου. Προέρχονται από ομαδικές εκτελέσεις και αναρίθμητους αποκεφαλισμούς μουσουλμάνων και χριστιανών, ανατινάξεις τζαμιών που ανήκουν σε αντίπαλες θρησκευτικές κοινότητες, και όλα αυτά με τις ευλογίες των φανατικών και εξίσου δολοφόνων του ιερατείου του ISIS.
Εδώ και μήνες η διεθνής κοινότητα παρέμενε και παραμένει σε λήθαργο, αδρανής μπροστά σ΄αυτό το αίσχος. Οι κυβερνήσεις, ο ΟΗΕ και η ΕΕ, αποθώντας το πρόβλημα, θεωρούσαν ότι είναι απλώς ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ σιιτών και σουνιτών! Αλλά πολύ γρήγορα αποδείχθηκε κάτι φρικιαστικότερο, απειλητικότερο και απολύτως εγκληματικό, με το Ισλαμικό Κράτος να έχει κάτω από τις διαταγές του χιλιάδες νέους μουσουλμάνους από χώρες της Δυτικής Ευρώπης και από άλλα μέρη του κόσμου.
Εντυπωσιακή είναι η στάση των διαφόρων ανθρωπιστικών οργανώσεων της Δύσης, οι οποίες συλλέγουν υπογραφές για την υπεράσπιση των σκύλων, των δελφινιών, των λιονταριών, αλλά όχι των ανθρώπων που αποδεκατίζονται κατά εκατοντάδες στη Συρία και στο Ιράκ από τα ανθρωπόμορφα ισλαμικά κτήνη.
Και ακόμα εντυπωσιακότερη η στάση των κομμάτων και των οργανώσεων της “αριστεράς” που απαντούν σ΄αυτόν τον ισλαμικό Αρμαγεδδώνα με φτηνές ψευτομαρξιστικές αναλύσεις, με μικροτακτικισμούς των ίσων αποστάσεων, με ευχολόγια και με γελοίες δικαιολογίες, φορτώνοντάς τα όλα στην αμερικανική πολιτική!
`Ομως το ISIS είναι πια δίπλα μας, σε απόσταση αναπνοής….
1
2
Κρατούμενοι στη Ράκκα της Συρίας
4
5
6
7
8
9
1700 η εκτέλεση των κρατουμένων στο Τικρίτ
10

11
13
14
20
21
22
23
24
27
28
29
30
31
32
33
34
4444444444444444444444444444444444444444444
35

http://antipliroforisi.blogspot.gr

5 σχόλια

  1. αργός θάνατος μόνο.....όχι άμεση εκτέλεση......δεν ανήκουν στο ανθρώπινο είδος, λυπάμαι πολύ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι ασυνήθιστες εικόνες για την χώρας μας , τέτοια μας έκαναν και εμάς τους Έλληνες οι κομμουνιστές μαζί με τους Βούλγαρους 1944-1950.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και παλι οι κομμουνιστες θελουν πολυπολιτισμικοτητα...... τυχαιο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. egw aporw ti perimenei o kosmos olos ksi den tous exoun eksontosei akoma!den katalavainw giati na pe8enei tosos a8wos kosmos kai kaneis na mhn kanei tipota!pou einai oi (filan8rwpoi)oi amerikanoi kai oi ypoloipoi na swsoun thn katastash!ELEOS tous sfazoun san t'arnia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.