Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΞΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΡΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΑ ΣΠΑΡΑΣΩΜΕΝΑ ΝΟΤΙΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Τρεις Γερμανοί φωτοειδησεογράφοι συνελήφθησαν για κατασκοπεία στην Τουρκία ενώ κάλυπταν τις ταραχές στις νοτιοανατολικές περιοχές της χ...


Τρεις Γερμανοί φωτοειδησεογράφοι συνελήφθησαν για κατασκοπεία στην Τουρκία ενώ κάλυπταν τις ταραχές στις νοτιοανατολικές περιοχές της χώρας, όπως ανέφεραν πηγές προσκείμενες σε αυτούς.

Άλλοι δύο ξένοι δημοσιογράφοι, οι εθνικότητες των οποίων δεν έχουν διευκρινιστεί, συνελήφθησαν επίσης από τις τουρκικές Αρχές, σύμφωνα με φίλους τους που εργάζονται για την απελευθέρωσή τους.

Οι τρεις Γερμανοί, ο Ρούμπεν Μάρτιν Νοϊγκεμπάουερ, ο Μπγιορν Κίτζμαν και ο Κρίστιαν Γκροντότσκι, κρατούνται στο Ντιγιάρμπακιρ, την άτυπη «πρωτεύουσα» των Κούρδων στη νοτιοανατολική Τουρκία. Και οι τρεις κατηγορούνται για κατασκοπεία.

Οι ταραχές που ξέσπασαν την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή, με αφορμή τις διαδηλώσεις των Κούρδων κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους που έχουν εξαπολύσει μεγάλη επίθεση για να καταλάβουν την κουρδική πόλη Κομπάνι στη Συρία, είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 34 άνθρωποι.

Σημειώνεται ότι οι Κούρδοι διαδηλωτές διαμαρτύρονται επίσης για την αδράνεια της τουρκικής κυβέρνησης, την οποία κατηγορούν ότι δεν κάνει τίποτα για να εμποδίσει την κατάληψη του Κομπάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.