Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΞΩ ΡΕΕΕΕ... "ΑΝ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ, Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ"!!! ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ Ο ΚΡΟΑΤΟΒΟΣΝΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ... ΣΟΥΗΔΟ, Ο ΙΜΠΡΑΗΜΟΒΙΤΣ!!!

Ήταν δυνατόν να μην μιλήσει αυτός; Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς τοποθετήθηκε… και αυτός για το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες με τη...

Ήταν δυνατόν να μην μιλήσει αυτός; Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς τοποθετήθηκε… και αυτός για το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες με την Σερβία και την Αλβανία.

Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει αλβανική ιστοσελίδα, σύμφωνα με την οποία ο Σουηδός σούπερ σταρ έχει ξεστομίσει ατάκα που αξίζει να μπει στο top-10 με τις καλύτερες που έχει κάνει.

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, του οποίου ο πατέρας είναι από τη Βοσνία και η μητέρα από την Κροατία, τάχθηκε φανερά ενάντια στην Σερβία, τονίζοντας: «Αν το Κόσοβο είναι στην Σερβία, η μητέρα μου είναι… παρθένα»!

Πάντως, για τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα πρέπει να είμαστε κάπως επιφυλακτικοί καθώς υποστηρίζει με κάθε τρόπο την ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.