Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ... ΒΙΝΤΕΟ: ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΓΝΕΙΕΣ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΝΜΗΕΙΟ...!!!

xryshaygh.com_ Αστυνομικές δυνάμεις με εντολή της Χούντας Σαμαρά εμποδίζουν συγγενείς των θυμάτων να παρευρεθούν στο χώρο της Μαρτυρικής...


xryshaygh.com_ Αστυνομικές δυνάμεις με εντολή της Χούντας Σαμαρά εμποδίζουν συγγενείς των θυμάτων να παρευρεθούν στο χώρο της Μαρτυρικής Πηγάδας, ανάμεσα τους ακόμα και ηλικιωμένες γυναίκες.

Οι αριστεροί-αναρχικοί μπορούνε να καίνε και να σπάνε τις περιουσίες Ελλήνων πολιτών χωρίς να έχουν νομικές επιπτώσεις ούτε σε προσωπικό αλλά ούτε σε κομματικό επίπεδο ενώ η Χούντα Σαμαρά κατεβάζοντας δεκάδες διμοιρίες ΜΑΤ απαγορεύει σε συγγενείς να τιμήσουν την μνήμη των θυμάτων τους.

Στο φετινό μνημόσυνο πολλές οικογένειες δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στον τόπο που είναι θαμμένοι συγγενείς τους, έστω να ανάψουν ένα κερί. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι κατοχικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν ακόμα και σε μία ηλικιωμένη να περάσει από το μπλόκο που είχε στηθεί περίπου 2 χιλιόμετρα έξω από το Μελιγαλά.




Ένας πολίτης ακούγεται στο βίντεο και φωνάζει να έρθουν τα κανάλια να τραβήξουν το αίσχος που διαδραματιζόταν εκεί. Αν ερχόντουσαν όμως τα ΜΜΕ το πιο πιθανό θα ήταν να παρουσιάσουν τον ίδιο για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και την ηλικιωμένη για στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

Το παραπάνω βίντεο αποτελεί απόδειξη στα ψέματα των ΜΜΕ ότι οι απαγορεύτηκε μόνο σε οργανωμένες ομάδες η πρόσβαση στο Μελιγαλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ:«ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ»

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014... ΜΕ ΚΛΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΜΑΤ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ... ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ...!!!

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ.... ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ...!!!

ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ! ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ!!! ΒΙΝΤΕΟ: ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ... "ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ ΣΑΜΑΡΑ... ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΔΩ!!" ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ: " ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΤΙΣΟΥΝ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΑΥΤΑ ΔΕ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ"

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΤΣΙ ΕΔΡΑΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ! "ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΥ, ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!' ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ! ΣΕ ΒΑΡΟΣ 4 ΑΤΟΜΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ... ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠ΄ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ...

ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ,«ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ»: ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΟΥ! ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ, ΖΩΗ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΤΗ ΔΕ ΚΥΡΙΑ ΚΟΚΟΒΙΚΟΥ (Ν.Δ.) ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...! ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ! ΣΗΜΕΡΑ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ...

ΕΠΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ... ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΑΠΕΙΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΑΜΠΡΟΥΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΓΟΥΟΚΙ ΤΟΚΙ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΔΙΚΑ...!!


2 σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.