Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΩΝΟΣ Π@Π@Ρ@Σ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ... ΕΒΑΛΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ!!!

Ένας από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες της γενιάς του, ο Γερμανός σκηνοθέτης Ματίας Λάνχοφ, συνελήφθη εχθές για προσβολή αρχαίου μνημ...


Ένας από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες της γενιάς του, ο Γερμανός σκηνοθέτης Ματίας Λάνχοφ, συνελήφθη εχθές για προσβολή αρχαίου μνημείου στην αρχαία Επίδαυρου.
Ο διάσημος Γερμανός σκηνοθέτης, πραγματοποιούσε γύρισμα το βράδυ της Τετάρτης στην Aρχαία Επίδαυρο, καθώς εδώ και δύο ημέρες βρίσκεται στην Αρχαία Επίδαυρο μαζί με πολυμελές γερμανοελβετικό κινηματογραφικό συνεργείο για το γύρισμα ενός ντοκιμαντέρ που αφορά τον ίδιο τον σκηνοθέτη.

Φυσικά, είχε ζητήσει και λάβει άδεια για γύρισμα μέσα στον χώρο του αρχαίου θεάτρου και ειδικά για χθες, μέχρι και τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, όπου το μνημείο παρέμεινε κλειστό για το κοινό.
Όμως ο αρχαιοφύλακας της βάρδιας είδε μια Γαλλίδα ηθοποιό γυμνή μέσα στο θέατρο, ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο διάζωμα και κάλεσε κατευθείαν την αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί όλο το συνεργείο και να οδηγηθεί στο κρατητήριο του Ναυπλίου, για προσβολή του μνημείου.
Σε μηνύσεις προς την Αρχαιολογική Υπηρεσία προχώρησε και ο ίδιος ο Ματίας Λάνχοφ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Σε κινητοποίηση βρίσκονται τόσο η Γαλλική όσο και η Ελβετική Πρεσβεία.

Το κινηματογραφικό υλικό έχει κατασχεθεί και θα δημιουργηθεί αντίγραφο στη Γενική Ασφάλεια στην Αθήνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.