Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: «50 ΑΣΦΑΛΙΤΑΚΙΑ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ»

ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΑΝΕ 50 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΨΑΞΕΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΣΝΙΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΑΚΙΑ ΤΟΥ...


ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΑΝΕ 50 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΨΑΞΕΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΣΝΙΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΑΚΙΑ ΤΟΥ... ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ. ΚΟΤΕΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...;;; ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ε; ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ:

Οι εκδηλώσεις για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής αμαυρώθηκαν από επεισόδια ανάμεσα στην αστυνομία και τους διαδηλωτές.

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου, Χρήστος Βρεττάκος, ως αυτόπτης μάρτυρας των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στην πορεία προχώρησε σε σοβαρότατες καταγγελίες για την μεθοδολογία της Αστυνομίας, κάτι που δεν γίνεται για πρώτη φορά αλλά πολλοστή, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Ο κ. Βρεττάκος δήλωσε ότι «για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο, φασίστες χτύπησαν την πόλη μας, μόνο που τώρα φορούσαν και στολές. Η σημερινή μεγαλειώδης πορεία που τίμησε τη μνήμη του Παύλου τους ενόχλησε και αυτό φάνηκε με δύο τρόπους: Τριάντα ασφαλιτάκια μαυροφορεμένα χτυπούσαν τον κόσμο, ενώ οι μπάτσοι τους κοιτούσαν».

Ο δήμαρχος υποστήριξε ότι «ήθελαν να κάψουν την πόλη. Αυτά τα έκαναν οι φασίστες με στολή – κι ας μου κάνουν μήνυση» και συμπλήρωσε ότι «ο φασισμός με στολή χτύπησε σήμερα στο Κερατσίνι. Πρέπει να τους μαζέψουν, αλλιώς θα τους μαζέψουμε εμείς». zougla.gr

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΡΑΓΕ; ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ;

50 οι προσαγωγές στο Κερατσίνι

Στην προσαγωγή περίπου 50 ατόμων προχώρησε σήμερα το απόγευμα η αστυνομία, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη διάρκεια της αντιφασιστικής πορείας στο Κερατσίνι στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Ομάδα περίπου 500 ατόμων που παρεισέφρησε στον όγκο της πορείας, προκάλεσε φθορές σε καταστήματα στις οδούς Σαλαμίνος, Λαμπράκη και Παναγή Τσαλδάρη, ενώ εκτόξευσε βόμβες μολότοφ εναντίον της αστυνομίας. Επίσης, ζημιές προκλήθηκαν και στο ΚΕΠ της περιοχής.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων χωρίς στη συνέχεια το επεισόδια να γενικευθούν.

Η αστυνομία δεν έχει προβεί ακόμα σε καταμέτρηση των καταστημάτων στα οποία προκλήθηκαν φθορές, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για τον μικροτραυματισμό ηλικιωμένης στην οδό Σαλαμίνος.

Οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή σε επιφυλακή.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

2 σχόλια

  1. Πού θα κρυφτείς ρε μπάρμπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίος είναι αυτός και τα σπάνε οι δικοί του και βγαίνει και παραπονούμενος απο πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.