Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ... ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ.

Διαβάστε τι θα ισχύσει από τις 12 το πρωί έως τις 10 το βράδυ στις 17 Αυγούστου για την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας και την ομαλή επιστρ...


Διαβάστε τι θα ισχύσει από τις 12 το πρωί έως τις 10 το βράδυ στις 17 Αυγούστου για την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας και την ομαλή επιστροφή των εκδρομέων από τις παραλίες της Λάρισας και της Πιερίας

Σε ισχύ τίθενται την Κυριακή προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΠΑΘΕ στην περιοχή ευθύνης της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας στην κοιλάδα των Τεμπών και την ομαλή επιστροφή των εκδρομέων από τις παραλίες της Λάρισας και της Πιερίας.

Όπως ανακοινώθηκε στις 17 Αυγούστου, από τις 12 το πρωί έως τις 10 το βράδυ θα ισχύσουν οι εξής ρυθμίσεις:

-Η αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια Πυργετού έως τη διασταύρωση Ομολίου, αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα.

-Τα οχήματα που θα κινούνται στην επαρχιακή οδό Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα, θα εισέρχονται στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ μετά τη διασταύρωση Ομολίου.

-Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη, θα εισέρχονται στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωσση Ομολίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.