Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ... ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.... ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΠΡΩΪ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ...!!!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ Ή ΚΑΤΑ ΜΟΝΑΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΧΡΥ...


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ Ή ΚΑΤΑ ΜΟΝΑΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΠΡΩΪ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...

 ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ -ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΗΔΗ ΤΡΙΤΟΥ ΑΠΟ ΝΩΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ- ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ- ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΓΜΑ ΠΟΥ ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ...

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ:

Την Τετάρτη 4 Ιουνίου θα έρθουν στην Βουλή ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς και ο βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Λαγός για να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια για τις άρσεις ασυλίας τους.

Οι Συναγωνιστές που παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι εδώ και 7 μήνες, χωρίς στοιχεία και με ανύπαρκτες κατηγορίες, καλούνται τώρα να “απολογηθούν” για αδικήματα που δεν υφίστανται και έχουν ήδη παραγραφεί, καθώς η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου έτρεμε να ακουστεί προεκλογικά η φωνή της Αλήθειας.

Ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, βουλευτές, στελέχη και απλοί υποστηρικτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος παραμένουν πολιτικοί όμηροι ενός σαθρού καθεστώτος.

Την Τετάρτη 4 Ιουνίου στο Σύνταγμα στις 08:30 π.μ. διατρανώνουμε την παλλαϊκή απαίτηση απαίτηση για ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ των Συναγωνιστών που κρατούνται παράνομα με ανύπαρκτα στοιχεία και ψεύτικες κατηγορίες.

ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Τετάρτη 4 Ιουνίου, Πλατεία Συντάγματος, 08:30 π.μ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.